2789
عنوان

جان سخت💀

| مشاهده متن کامل بحث + 259 بازدید | 19 پست
از اونجایی که اشکان در به در دنبال قبر فرزاد بود اما کسی نمیدونست و خانوادش گذاشتن رفتن و باز هم کسی ...

اونجا که مادره  به قاض میگه تا الان هم زیادی زنده بوده چطور گمراه نشدی؟ تورو خدا هر وقت خوندی جواب بده

پس چرا مادره گفت نمی بخشم، به قاضیه

اما بقیشو نشون نداد خواستن مخاطب رو فریب بدن تو این فیلم چندجای دیگه هم پیش آمد(اون قسمتی که فرزاد رو میخواستن بزارن تو صندوق تا از پاتوقشون بره خونشون بعد حامد و دوستاش آمدن تو صندوق رو نگاه کنن) تو قسمت بعد که مشخص میشه فرزاد زندست برمیگردن ادامه حرف مادر وحید رو نشون میدن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اونجا که مادره به قاض میگه تا الان هم زیادی زنده بوده چطور گمراه نشدی؟ تورو خدا هر وقت خوندی جواب ب ...

گفتم دیگه مادره گفت تا همین جا هم خیلی زنده موند و دیگه هیچی از اعدام فرزاد رو نشون نداد مطمئنا هفته بعد برمیگردن ادامه اون سکانس رو نشون میدن خواستن نقطه اوج فیلم رو بالا ببرن که مثلا فرزاد اعدام شد

از کجا فهمیدب؟

از قبل اینطوری پیش بینی کردم چون دوستاش به هر دری زدن نتونستن پول جور کنن مطمعن بودم الماس رو هم نمیتونن پیدا کنن یا بفروشن قشنگ معلوم بود نمیتونن به موقع برسن به فرزاد بعدم اعدام فرزاد رو نشون ندادن کامل هنوز مشخص نیست من میگم میبخشنش 

خوشم میاد از قلم نویسنده قشنگ فکرا تا یهفته تا قسمت جدید بیاد درگیر میکنه

ولی یهو دیدید شوک بود باز این قسمت یا ادمای شهرام یا خودش اومدن لحظه اخری در اتاق اشکان

فرزاد هم اگه زنده باشه قسمت اخری نشون میدن‌که ببیننده سوپرایز بشه

خدا همین جاست؛ نیازی به سفر نیست... 🥲خدا همان گنجشکی است که صبح برای تو می خواند ... 🌟خدا در دستان مردی است  که نابینایی را از خیابان رد می کند... 💫خدا در اتومببل پسری است که مادر پیرش را هر هفته برای درمان به بیمارستان می برد...💫🌟  خدا در جمله«عجب شانسی آوردم»است.... 🌟💫 خدا خیلی وقت است که آمده نزدیک من و تو.. (خدا همین حوالیست)...🥲🙃🌟🌟🌟