2777
2789
عزیزم سنتیه دیگه... همینه... میان میبینن میرن بعضیاشونم وقت گرفتن تو یه روز سه جا برن دیدناصلا برات ...

من یه همکار داشتم آخر هفته ها سه چهار جا میرفتن خواستگاری. تا اون دو سالی هم که ما همکار بودیم هنوز ازدواج نکرده بود.

معجزه برای قلبی اتفاق می افتد که آرام و خاموش آن را پذیرا باشد.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ک چ غلطی کنم

به خودت بگو تو برای همه آدم های دنیا جذاب نیستی

برای یک عده ای جذابی و برای عده ای نه

همینطور یک پسر هم ممکنه به چشم تو شبیه بز بیاد و یک دختر دیگه عاشقش بشه

نمیدونم چیکار کنی

کاش خونتون قرار نذارین

با مامانت برین کافی شاپی چیزی و اون آقا با مادرش هم بیاد

چون به نظرم خونه حرمت داره

یا اگه میخواین خونتون باشه، آقا جلسه اول نباشه

حداقل خواهر و مادرش رد کنن دردش کمتره

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
من یه همکار داشتم آخر هفته ها سه چهار جا میرفتن خواستگاری. تا اون دو سالی هم که ما همکار بودیم هنوز ...

سر داییم میرفتن خاستگاری دقیقا همینجوری که شما میگید

به چشم میدیدم تو یک روز دو سه جا میرن نیتشونم خدایی بد نبود محض خوشگذرونی نمی‌رفتن 

واقعا جور نمیشد انگار گره میفتاد تو کار

گوش هایم را میگیرم؛ چشم هایم را می بندم و زبانم را گاز میگیرم؛ ولی حریف افکارم نمیشوم! چقدر دردناک است فهمیدن..کاش زندگی از آخر به اول بود. پیر بدنیا می آمدیم..آنگاه در رخداد یک عشق جوان میشدیم..سپس کودکی معصوم می شدیم و در نیمه شبی با نوازش های مادر آرام میمردیم...از دعاهای قشنگتون بی نصیبم نگذارید..با آرزوی تن سالم و لب خندان و جیب پر برای شما عزیزانم💕 از سال 99 کاربر خاموش بودم😅

سر داییم میرفتن خاستگاری دقیقا همینجوری که شما میگیدبه چشم میدیدم تو یک روز دو سه جا میرن نیتشونم خد ...

آره این بنده خدا هم به شدت ازدواجی بود ولی به شدت سخت پسند.

معجزه برای قلبی اتفاق می افتد که آرام و خاموش آن را پذیرا باشد.
به خودت بگو تو برای همه آدم های دنیا جذاب نیستیبرای یک عده ای جذابی و برای عده ای نههمینطور یک پسر ه ...

دقیقا خونه حرمت داره، مخصوصا اینکه در و همسایه هم آدم رو بشناسن و فضول هم باشن

ما ندرتاً دربارۀ انچه کـه داریم فکر میکنیم، درحالیکه پیوسته در اندیشۀ چیزهایی هستیم کـه نداریم. «شوپنهاور»
من مورد پسند همه خانوما هستم پسرای احمق ب درد نخور منم رد میکنن

خب پس توی خونه قرار نذارین

البته اینو بگم بهت که سلیقه اکثر مردها خیلی تغییر کرده. دنبال داف و عملی و ژلی ان 

همون بهتر که همچین مردی ردت کنه

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***