2777
2789

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

بله

لطفا بگین چند تا پرسنل باید باشه ؟ تعداد رو اونا مشخص میکنن ؟ بعد اینکه من میتونم از فامیلای خودم استفاده کنم ؟ فروش روزانشون چقدره ؟ دخل و خرجش در میاد ؟ حقوق پرسنل چقدره ؟

ببخشید تعداد سوالام رفت بالا اگه حوصله داشتین راهنمایی کنین

لطفا بگین چند تا پرسنل باید باشه ؟ تعداد رو اونا مشخص میکنن ؟ بعد اینکه من میتونم از فامیلای خودم اس ...

والا ما واحدمون یه چیز دیگس، با نمایندگی درگیر نیستیم

ولی تعداد پرسنل ارتباط داره با وسعت فروشگاه، حدداقل ۲ تا باید باشه فکر کنم که مشاوره میدن بهتون، میتونید هم از اقوام استفاده کنید اگر شرایطش داشته باشن(سن قانونی، کارت پایان خدمت و...) الان ماهی ۱۵ به پرسنل میدن، یه تضمینم فکر کنم میدن اگر جاش خوب باشه و اینا دیگه حدداقل ماهی ۱٠٠ باید بیوفته، خودشون محصولات تامین میکنن براتون، وام هم میدن برای خرید یخچال و قفسه و دستگاها 

حالا اینا باز شنیده های خودمه، تماس بگیرید فردا از ۸ صبح به بعد جواب میدن دقیق تر راهنماییتون میکنن

دوستان این عکس پروفایلایی جدیدا اومده، پیشفرض برای کاربرایی هست که پروفایل ندارن، جایگزین عکس خاکستری قبلی

لطفا بگین چند تا پرسنل باید باشه ؟ تعداد رو اونا مشخص میکنن ؟ بعد اینکه من میتونم از فامیلای خودم اس ...

یعنی شنیدم کع ماهی حدداقل ۱٠٠ میوفته، اگر فروشگاه جاش خوب باشه، بالای ۱٠٠ متر باشع و اون استانداردها رو داشته باشه

دوستان این عکس پروفایلایی جدیدا اومده، پیشفرض برای کاربرایی هست که پروفایل ندارن، جایگزین عکس خاکستری قبلی