2777
2789
عنوان

سزارین خیلی درد داره

194 بازدید | 14 پست

بمن گفتن بخاطر بیماری خودایمنی التهابی روده نمیتونی طبیعی زایمان کنی باید سزارین شی

الان خیلی میترسم ازینکه شکمم جمع نشه و شل و. افتاده بشه

از بخیه بیشتر میترسم 

خیلی درد داره؟ :(

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دردش از طبیعی کمتر پمپ‌درد بخری که اصلا درد نداری

منتظرم دوباره مامان بشم  دعام کن دوست خوب من.. یه گل دختر دارم عاشقشیم  الان تو اقدامم برای نی نی دوم اگه خدا صلاح دید 🥺 بهم بده

نه بابا اصلا حس نمیکنی مخصوصا شکم اول

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده

راحتتریین زایمان سزارین بخدا قسم ی ساعتم استراحت نکردم.سرپابودم زودم خوب شدم.

مهم اینه دکترت خوب باشه

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

من دوبار سزارین شدم زیادم درد نداره بخیه هم بهتره زیر شکم بخوره تا اون ناحیه که بعدم درصد زیادی بعد زایمان طبیعی مشکلات بواسیر افتادگی رحم تکرر ادرار و گشاد شدن اون ناخیه رو میگیرن  توجه کنید گفتم درصد زیادی حالا نریزید سرم دبدم که میگم

بیهوش میکنن بعد عمل چرا شب اول یک کم درد داریی که بهت مسکن میدن بعدش اگه شکمت رو ببندی همون روزهای اول هم شکمت جمع میشه هم درد نداریی 

چقدر زندگی زیباتر می‌شود اگر از محبت کردن به کسانی که لیاقت نداشتن دست برداریم