2777
2789
شرايط خاصي بايد براي انجام ميكرو داشته باشي؟ اخه من رفته بودم سونو يه خانمي اونجا بود دوقلو باردار ب ...

قبلش چک میکنن هم اسپرم هم تخمک باید شرایطش خوب باشه

من عاشق نی نی ام

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

انشالله بزودى باردار بشى عزيزم، ميشه بگى چرا ميكرو سخته؟ مگه چيكار ميكنن؟ كجا انجام دادين كه گفتن پن ...

ببین عزیزم روند کار طولانی و خسته کننده است مثلا مجبوری بارها و بارها مراجعه کنی قبلش هر مشکلی داری باید رفع بشه.مثلا مال من معلوم شد تیروییدم کم کاره بعدش معلوم شد پولیپ دارم هیسترو کردن.بعدش هم من باردار شدم ولی از شانسم چهار قلو شد و مجبورم کردن ریداکت کنم که بی نهایت اذیت شدم بعدش هم زایمان..طول بارداری مجبوری دایم پروزسترون استفاده کنی.قبلش کلی امپول و .. داره.ولی خب در کنار این سختی ها وقتی نتیحه میده بی نهایت ارزشمنده.

منم ۳۴ سالمه

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت
انشالله بزودى باردار بشى عزيزم، ميشه بگى چرا ميكرو سخته؟ مگه چيكار ميكنن؟ كجا انجام دادين كه گفتن پن ...

خب شما دیگه باید برید سراغ میکرو هشت سال دیگه کم نیست که.

من ابن سینا انجام دادم.دو بار هم رویان انتقال دادم

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت
شرايط خاصي بايد براي انجام ميكرو داشته باشي؟ اخه من رفته بودم سونو يه خانمي اونجا بود دوقلو باردار ب ...

نه شرایط خاصی نداره.خب اونایی که سنشون بالاست میترسن دیر بشه زودتر میرن سراغ میکرو

واقعا خسته شدم حتي به اي يو اي هم اميدي ندارم😔

خدا بزرگه عزیزم این چه حرفیه.برو دنبالش نتیجه میگیری.منم ان شاالله از اسفند میرم دوباره.

خب شما دیگه باید برید سراغ میکرو هشت سال دیگه کم نیست که. من ابن سینا انجام دادم.دو بار هم رویان ان ...

چرا دوباره انجام نميدي عزيزم؟كاش چهارقلوهاتو اگر مشكلي نداشتن نگه ميداشتي😔

خداياشكرت....❤️ 

انجام میدم عزیزم.اخه معلمم مرخصی ندارم ان شاالله از اسفند دوباره میرم.البته جنین دارم فقط انتقال میدم

چهار قلوها رو دکتر اجازه نداد گفت اصلا نمیمونه

حتما حكمتي بوده

اره دیگه کنار اومدم چاره دیگه ندارم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز