2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اونور خبری نیست ..هروقت اینقدر حالت بد شد که به این چیزا فکر کردی چیزای آرامبخش مثل شربت گلاب ،شربت تخم بالنگو،دمنوش اسطوخودوس یا گاو زبان بخور،یا چایی دم میکنی توش بهارنارنج بخور

خداوندا بخشش تو دامنه آرزوهایم را گسترانده....امام سجاد(ع)

خودکشی فکر نکنم درد داشته باشه درد مال بعد از مرگه که میندازن توی جهنم. و هرگز هم تمومی نداره. تازه برای هر غصه ای که خودکشی کنی اون غم و غصه چندین برابر همراه تا روز قیامت.

من یک نفر را که خودکشی کرده بود خواب دیدم وحشتناک بود. بهم گفت چه خبر بوده اونجا و الان چند سال هست من براش از خدا بخشایش میخوام. قرآن خواندم. خدا رحمتش کنه 

هیچوقت به این موضوع فکر نکن جانم 

عزیزم این احساساتو منم تجربه کردم، بدون داری ظلم میکنی در حق خودت

چرا نفس کشیدنتو قطع کنی؟ بخاطر مشکلات؟ بخاطر بقیه؟

سعی کن از نظر معنوی روحیتو قوی کنی، مدیتیشن کن برو بیرون گردش تو طبیعتی جایی منزوی نباش سمه

اگه از وضعیتت راضی نیستی بسم الله کن تغییرش بده میدونم سخته ولی اصلا ارزش نداره بخاطر بقیه یا شرایط به چنین چیزی فکر کنی حتی.

من خودمم پشیمونم اگه روزی فکرم سمت این چیزا رفت یا به خدا گفتم جونمو بگیر راحت بشم، واقعا الان میفهمم چقدر اذیت کردم خودم رو. تو این دنیا جز خدا و خودت کسی هواتو نداره لااقل تو دیگه نامهربون نباش

گوش هایم را میگیرم؛ چشم هایم را می بندم و زبانم را گاز میگیرم؛ ولی حریف افکارم نمیشوم! چقدر دردناک است فهمیدن..کاش زندگی از آخر به اول بود. پیر بدنیا می آمدیم..آنگاه در رخداد یک عشق جوان میشدیم..سپس کودکی معصوم می شدیم و در نیمه شبی با نوازش های مادر آرام میمردیم...از دعاهای قشنگتون بی نصیبم نگذارید..با آرزوی تن سالم و لب خندان و جیب پر برای شما عزیزانم💕 از سال 99 کاربر خاموش بودم😅

دختر گلم دیگه این فکر نکن می‌دونم خیلی سختی می‌کشی ولی راهش خودکشی نیست. کاش میتونستم بهت کمک کنم دخترم 

داستان زندگی ات خوندم خیلی دلم گرفت 

قطعا خدا خیلی دوستت داره 

سلام 

یه مشاور میشناسم داخل روبیکا خیلی خوبه شاید لازمتون بشه 

رضایت مندی هاشم زیاده

برای کسایی هم که مشکل مالی دارن تخفیف ویژه در حد رایگان میده 

برای بقیه هم هزینه اش خیلی پایین در حد رایگان 

من خودم پیش مشاور خیلی رفتم اما نتیجه نداد ایشون خیلی خوب بود و راضی بودم 

اینم ای.دی روبیکا: P_z_314_70

اید.ی تلگرام: consultation4