از خون جوانان وطن لاله دمیده/درماتم سروقدشان سرو خمیده در سایه گل بلبل از این غصه خزیده/گل نیز چو من در غمشان جامه دریده/چه کج رفتاری ای چرخ/چه بدکرداری ای چرخ/سرکین داری ای چرخ/ نه دین داری نه آیین داری نه آیین داری ای چرخ🥀 ایران عزیزم آزاد میشوی
من مشهدی نیستم.اما یبار ی آقا تو اینستا داشت میگفت مادرشو سرطان داشته دکترا جوابش میکنن بنده خدا میر ...
خب این همه مشهدی😁من از کجا پیداش کنم. پستشو سیو نکردی؟
از خون جوانان وطن لاله دمیده/درماتم سروقدشان سرو خمیده در سایه گل بلبل از این غصه خزیده/گل نیز چو من در غمشان جامه دریده/چه کج رفتاری ای چرخ/چه بدکرداری ای چرخ/سرکین داری ای چرخ/ نه دین داری نه آیین داری نه آیین داری ای چرخ🥀 ایران عزیزم آزاد میشوی
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
برات گذاشتم نوشته به زودی منتشر میشه اسمشم دکتر محمدی فوق تخصص طب سنتی آدرسشم خیابان امام رضا۵۳ شمارش ۰۹۱۵۳۰۶۸۲۴۸ مثل اینکه ایتا فعالیت داره.برات نوشتم عکس نیومد داشته باشی.
شما با خرید از فروشگاه های بزرگ یک ویلا بر ویلاهای صاحبان سرمایه اضافه سوپرمارکت های کوچک رو ازبین میبرید.حق انتخاب با خودتان
برات گذاشتم نوشته به زودی منتشر میشه اسمشم دکتر محمدی فوق تخصص طب سنتی آدرسشم خیابان امام رضا۵۳ شما ...
خیلی لطف کردی