2777
2789

من اگر تو اولویت ثبت نام رشته تجربی و مدارس سمپاد رو بزنم ولی آزمون سمپاد درنیام میتونم نمونه دولتی ثبت نان کنم یا اگر سمپاد دربیام ولی نخوام تجربی برم میتونم ریاضی برم تروخدا جواب بدید تو کافی نت نشستم

🌻Tʜɪɴᴋ ʙɪɢ, ʙᴇʟɪᴇᴠᴇ ʙɪɢ, ᴀᴄᴛ ʙɪɢ, ᴀɴᴅ ᴛʜᴇ ʀᴇsᴜʟᴛs ᴡɪʟʟ ʙᴇ ʙɪɢ..

ببین اگه تیزهوشان قبول نشی میتونی نمونه بری اگه قبول شده باشی. منتهی اگه مثلا تجربی تیزهوشان قبول شده باشی دیگه نمیتونی بگی من تجربی نمیخوام میخوام انسانی تیزهوشان بخونم همونی که قبول شدی باید بری

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره منم پارسال اولویت بندی کرده بودم

اگه اول سمپاد بزنی ولی قبول نشی،میره سراغ اولویت های بعدیت

ولی حواست باشه توی اولویت اولت خییلیی حواستو جمع کن حتما سمپاد بزن که اگه قبول شدی که هیچی ولی قبول نشدی بره سراغ نمونه که ترازت به اون بخوره

ولی اگه اولویت اولو زدی نمونه،دیگه هرچقدرم ترازت به سمپاد بخوره ثبت نامت نمیکنن

در مورد رشته هم نه فقط همون رشته ای که ‌زدی،اگه ریاضی هم میخوای به نظرم اینجوری کن که اولویت اولت بزن سمپاد تجربی،دوم بزن سمپاد ریاضی و سوم نمونه دولتی تجربی