2789
عنوان

صابون طلا

389 بازدید | 11 پست

یه لوازم بهداشتی آرایشی هست میفروشه .اصرار داره واقعا درونش از نمی دونم چی چیه طلا استفاده شده بعد قیمتش پنجاه تومن ....قیمت صابون گلنارم همینه .عجیب نیست .؟یا مثلا لوازم آرایش تو شهر ما خیلی ارزونه‌ یه کرم پودر (دیگه از نوع خیلی  خویش )صد و بیست اینا ،یه پالت کامل لوازم آرایش که هم رژلب داره هم‌کانتور هم کانسیلر و‌هم سایه و هم کرم پودر و سایه ابرو و خط چشم و چند رنگ کرم پودر و همه چی دویست و بیست تومن .خارجی هم هست تاریخ مصرفش هم رو جلد خورده .....چرا اینقدر نسبت به بقیه چیزها لوازم آرایش ارزونه؟واقعا آدم می‌ترسه بخره ،اینا از کجا میان ؟جالبش اینه بعضی چیزهاشونم قیمت کم هست خیالیا استفاده کردن اثر فوری داشته .مثلا صابون سفید کننده بیکینی داره فقط چهل تومن هر کس زده راضی بوده میگه با یکی دوبار سفید شده🤔این جور لوازم آرایشی بهداشتی از کجا میان

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

فیک. همینا چن سال بعد میشه حساسیت و ...

فیک هم باشه همون آینه وجعبه اش گرون تر از این حرف هاست .مگر اینکه به وسیله این لوازم آرایشی بهداشتی بخوان بیماری انتقال بدن‌و‌مجانی به فروشنده داده‌ باشن و یه پولم بهش بدن بفروشه 

فیک هم باشه همون آینه وجعبه اش گرون تر از این حرف هاست .مگر اینکه به وسیله این لوازم آرایشی بهداشتی ...

واقعا هیچ ارزونی ای بی علت نیست آدم مجبور نیست که حتما آرایش کنه. من میگم یا استفاده نکنی یا از یه چیز خوب مطمئن استفاده کنی. این انتقال بیماری بعید به نظر میرسه اینا شبیه جنسای خیلی بی کیفیتن که تو کارگاه های داغون تو تعداد بالا درست میکنن. 

واقعا هیچ ارزونی ای بی علت نیست آدم مجبور نیست که حتما آرایش کنه. من میگم یا استفاده نکنی یا از یه چ ...

ولی بازم وقتی یه آینه آرایشی صدو پنجاه چه طور پک به اون بزرگی دویست پنجاه اینا پول بسته بندیش هم نیست هر جور حساب کنی .اون صابون با اون بسته بندی خوشکل و شکیل و شکل ظاهری زیبا حداقل صد باید هزینه دست کردن ظاهرش باشه به باطن کار ندارم .انگار مجانی میدن کلا