2777
2789
عنوان

وسواس شستن لباس دارم

388 بازدید | 17 پست

یعنی یه لباس و یکبارم بجا بپوشم بیام خونه باید بشورمش🥲😑اونم نه با ماشین لباسشویی 

باااا دست🙄سه ساعت میسابمش لگد میکنم دلم خنک میشه 

حس میکنم ماشین تمیز نمیشوره 

الان یه شلوار داشتم اولین بار یروز خونه عمم عید دیدنی پوشیدمش آوردم شستمش مامانم میگه انقد میشوری لباس و خراب میکنی 

دست خودم نیست چیکار کنم اوکی بشه؟

حس میکنم با دست شستنی لباس بهتر و تمیزتره تا با ماشین 

لک و لوک نمی‌مونه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بخدا خودم اذیتم اصلا نمی‌دونم چیکار کنم حس میکنم ماشین لباسشویی تمیز نمیشوره

در اسرع وقت برو دکتر روانپزشک 

حداقل به خاطرِ خودت ؛ نه آب و اینا

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره
من از اسراف کننده ها متعجم چطوری تو این کم آبی دلتون میاد ؟!!!

حالا یه خانومی بود چند سال پیشا میگفت من وسواس دارم که وقتی لباس رو میشورم با لباسشویی یه دو سه بار دیگه هم خالی میشورم که بوی شوینده بره 

منم لباسای حساسمو با دست میشورم. اما خوب نه در این حد که 3 ساعت بخیسونم بعدا لگد بزنم. با دست میشورم با ملایمت تا خراب نشه. به نظرم ادامه نده حتی اکه اذیت بشی وگرنه بدتر میشی

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
حالا یه خانومی بود چند سال پیشا میگفت من وسواس دارم که وقتی لباس رو میشورم با لباسشویی یه دو سه بار ...

خدایاااا 

واقعا دنیا پراز آدمای عجیب غریبه 

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره
در اسرع وقت برو دکتر روانپزشک حداقل به خاطرِ خودت ؛ نه آب و اینا

الان بخدا دست و پام درد می‌کنه 

دلم به حال خودم سوخت 

گفتم تازه نوزده سالته این شکلی تا کی میخوای با دست لباس بشوری 

از دست و پا افتادم بخدا