لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بیپولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔
[QUOTE=377736481]باز شروع شد یکی وسط تاپیک مهریه واسه آقایون که خودشون هر کدوم ۱۰ متر زبون دارن سینه زنی و مداحی کردخندم گرفت🤣🤣🤣🤣🤣
لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بیپولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔
من خودم به عنوان زن خوشحالم حق طلاق ندارم چون هروقت قبل پریودم یه دعوای کوچیکم داتشه باشم اونقدر حالم بده و فکر میکنم دنیا به اخر رسیده دلممیخواد طلاق بگیرم خانوما خیلی احساسی ان بنظرم حق طلاق به ضررشونه باور کن خیلی از زندگیا الکی خراب میشد یه این خاطر البته اگر مردی واقعا بد باشه مثل اعتیاد و ... دادگاه میتونه راحت طلاق بگیره
مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏