2777
2789
عنوان

متاهلا بیاین

296 بازدید | 17 پست

سلام دوستان ، به نظرتون زندگی متاهلی قشنگتره یا مجردی ؟ زندگی مجردی خیلی بدون دغدغه و مشکلاته ، فقط خودتی و خودت و راحتتر میتونی درس بخونی و به آرزوهات برسی ولی خب یه سری مشکلاتی هم داره مثلا احساس خلا داشتن یا مستقل نبودن و ... در عوض زندگی متاهلی هم یه قشنگیایی داره و مشکلات هم داره 

در کل به نظرتون کدومش بهتره ؟ 

تعداد رای : 19
نظرسنجی
زندگی مجردی بهتر بود
4
21%
زندگی متاهلی بهتره
9
47%
فرقی نداره هر کدومش یه خوبیا و بدیایی داره
6
31%
دلیلی باش که آدمها باور کنند هنوز خوبی وجود داره ...

انسان ها در هرصورت ناراضین 

خیلیا میگن کاشکی مجرد بودیم خیلیام میگن متاهل 

«شاهی بدون کلاه» سوالی درمورد طلسم دعا و کارهایی ماورائه داشتین به صورت رایگان در خدمتم طایفه من را قجری ها با طلسم و سحر از بین بردند و الان به همه شما ها کمک میکنم

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

اگه منو نخورن 

مجردم 

مجردی خوبه ، دوس دارم مجرد بمونم و همچنان عشق و حال . 

سبک زندگی خودمه

🇮🇷🇮🇷🇮🇷❤زندگی رو دوست دارم حتی به غلط .همیشه اینطوری خدا رو صدا میزنم: خدایا تو رو خدا . میدونی یعنی چی؟ یعنی امیدم بعد خدا هم به خداست. حالا عزیزم تو هم امیدت بعد خدا باز به خدا باشه .عشق بورز به زندگیت . تاپیک خودکشی نزن تو هنوز واسه ی مردن خیلی جوونی حتی اگه ۹۰ ساله باشی باید بازم ب خودت بگی ۳۰ سال دیگه میخوام زنده بمونم این یعنی ۱۲۰ سال .  . یکم با خودت عشق و حال کن . غم و غصه رو رها کن . ببین دل چی میگه خب بسه دیگه . میگم بسههههه دیگههههه. خب بگذریم عقبیا حال میکنن؟از خدا میخوام ک برا ۱۲۰ سال زندگی شاد بهم انگیزه و تن سالم بده . فعلا هدفی واسه ازدواج ندارم .در حال حاضر فقط با خدا قدم میزنم . دلم با خداس.من ۱۲۰ سال عمر رو به این دلیل میخوام ک راه ۱۰۰ ساله رو یه شبه طی نکنم و۱۲۰ساله طی کنم. هیچوقت رنج نکش . درد اجباریه ولی رنج اختیاری . درد یه کلمه احساسیه ولی رنج بی رحمه . درد واسه رشد لازمه . درد رو انتخاب کن . یه بنده خدا فامیلمون بود هر موقع بهش میگفتن تا ببینیم قسمت چیه میگفت بگیرید این قسمتو پاره کنین . خودتون برید دنبال زندگی . بنده خدا اعصاب نداشتا ولی راس میگفت با تقدیرت بجنگ😍

من هم مجردیمو دوست داشتم هم متاهلیمو دوست دارم.

سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدانیا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت " وقتی کسی عنوان و متن تاپیکش یکسان نیست، به خودتون احترام بذارید و جوابش رو ندید و اجازه ندید هر کسی بتونه گولتون بزنه و به هدفش برسه! خودتون براز خودتون ارزش قائل باشید 😘

هرکس کامل شدن دریک چیزمیبینه دوست عزیزم 

مثلا یکی کامل شدنش درمستقل شدن روی پای خودش وایستادن ومجردبودن میبینه که به قول خودش آقای خودش نکسی بگه چکارکن نه کسی بگه چکارنکن 

یکی هم کامل شدن به ازدواج میبینه به این که تشکیل خانواده بده بچه بیاره  به خونش وهمسرش رسیدگی کنه روزمرگی های قشنگی داشته باشه اینادوتاشم قشنگه هرکدوم ازیک دیگاه

ولی    اونی که میبینی میگه متاهلی خوبه ازمجردی متنفره میبینی دلیلش اینه تومجردی کاردوست داشته نتونسته بکنه محدودیت داشته ولی وقتی متهل شده بهش ریسده خیلی راضیه ازمتاهلی ومخالف مجردی وبلعکس یکی تومجردی خیلی خوب خوش بوده ولی وقتی واردزندگی شده سختی وگیردادن های زیادی دیدع ومتنفره ازمتاهلی هرکس یه دیدگاهی داره عزیزم 

به بعضایم بایدگفت توخودت مهم نیستی🤪چه برسه به حرفات 🙃
انسان ها در هرصورت ناراضین خیلیا میگن کاشکی مجرد بودیم خیلیام میگن متاهل

آره ولی خب یکیش باید بهتر باشه واسشون ... 

بعدم وقتی بری تو زندگی متاهلی و طرف کوچکترین وقتی واست نزاره ، اصلا واسش مهم نباشی چجوری میتونی بگی راضی هستی ؟ 

مجردی حداقل خودتی و خودت ، هر کیم قدرتو ندونست راحت میزاریش کنار 

اگه منو نخورن مجردم مجردی خوبه ، دوس دارم مجرد بمونم و همچنان عشق و حال . سبک زندگی خودمه

کار خوبی میکنی 😊

منم وقتی مجرد بودم مثل تو فکر میکردم ... 

آره ولی خب یکیش باید بهتر باشه واسشون ... بعدم وقتی بری تو زندگی متاهلی و طرف کوچکترین وقتی واست نزا ...

عزیزم همه چی بستگی شرایط داره اصلانمیشه دراین باره به دیگران رجوع کردباید اولا خودت انقدربه بلوغ فکری رسیده باشی که بدونی کدومش برات اتفاق های بهتری رقم میزنه

به بعضایم بایدگفت توخودت مهم نیستی🤪چه برسه به حرفات 🙃
کار خوبی میکنی 😊منم وقتی مجرد بودم مثل تو فکر میکردم ...

بنظرت فکرم بده؟

من این طرز فکر رو دوست دارم ، تا زمانی ک متعهد ب هیچکس نباشم دوست دارم از مجردی لذت ببرم

اینو اکثرا عیب میدونن

🇮🇷🇮🇷🇮🇷❤زندگی رو دوست دارم حتی به غلط .همیشه اینطوری خدا رو صدا میزنم: خدایا تو رو خدا . میدونی یعنی چی؟ یعنی امیدم بعد خدا هم به خداست. حالا عزیزم تو هم امیدت بعد خدا باز به خدا باشه .عشق بورز به زندگیت . تاپیک خودکشی نزن تو هنوز واسه ی مردن خیلی جوونی حتی اگه ۹۰ ساله باشی باید بازم ب خودت بگی ۳۰ سال دیگه میخوام زنده بمونم این یعنی ۱۲۰ سال .  . یکم با خودت عشق و حال کن . غم و غصه رو رها کن . ببین دل چی میگه خب بسه دیگه . میگم بسههههه دیگههههه. خب بگذریم عقبیا حال میکنن؟از خدا میخوام ک برا ۱۲۰ سال زندگی شاد بهم انگیزه و تن سالم بده . فعلا هدفی واسه ازدواج ندارم .در حال حاضر فقط با خدا قدم میزنم . دلم با خداس.من ۱۲۰ سال عمر رو به این دلیل میخوام ک راه ۱۰۰ ساله رو یه شبه طی نکنم و۱۲۰ساله طی کنم. هیچوقت رنج نکش . درد اجباریه ولی رنج اختیاری . درد یه کلمه احساسیه ولی رنج بی رحمه . درد واسه رشد لازمه . درد رو انتخاب کن . یه بنده خدا فامیلمون بود هر موقع بهش میگفتن تا ببینیم قسمت چیه میگفت بگیرید این قسمتو پاره کنین . خودتون برید دنبال زندگی . بنده خدا اعصاب نداشتا ولی راس میگفت با تقدیرت بجنگ😍

خوش به حالت تو خیلی خوشبخی 😄

خب خیلی تلاش کردم. کلا آدم عمل گرا و تلاشگری هستم. رشته ای که دوست داشتم خوندم، کار مرتبطش رو به سختی بسیار به دست اوردم، دوستای خوبم رو حفظ کردم و تفریحاتم رو کنارشون داشتم.

همه اینا دلایل قوی واسه دوست داشتن مجردیم‌بود. هرکسی هم اندازه من تلاش میکرد همین نتیجه رو داشت چه بسا اگر شرایط هموارتری رو داشت بیشتر هم لذت میبرد. 

سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدانیا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت " وقتی کسی عنوان و متن تاپیکش یکسان نیست، به خودتون احترام بذارید و جوابش رو ندید و اجازه ندید هر کسی بتونه گولتون بزنه و به هدفش برسه! خودتون براز خودتون ارزش قائل باشید 😘

عزیزم همه چی بستگی شرایط داره اصلانمیشه دراین باره به دیگران رجوع کردباید اولا خودت انقدربه بلوغ فکر ...

خب در مورد مجردی و محدودیتاش میشه تا حدی تصمیم گرفت که خوبه یا نه ...

ولی در مورد متاهلی نمیشه گفت که این خاستگار خوشبختت میکنه یا نه ... نیازاتو براورده میکنه یا نه ...

خب خیلی تلاش کردم. کلا آدم عمل گرا و تلاشگری هستم. رشته ای که دوست داشتم خوندم، کار مرتبطش رو به سخت ...

اره ولی متاهلی چی ؟ بخش زیادی از زندگیت بستگی به طرفت داره ...