mbjkk مدیر استارتر عضویت: 1403/12/12 تعداد پست: 2023 عنوان معنی کلاسیک چیه 166 بازدید | 3 پست مثلا میگن این بازیگره کلاسیک یعنی چی؟ ۷نفرازکسایی که دوسشون دارم💜۱-آلن دلون زیباترین مردجهان فوق العاده خوشتیپ♥️۲-رومی اشنایدر ازنظرم زیباترین زنه جهانه (پروفایلم)💛۳-مریلین مونرو زیباترین ولوندترین زن جهان🧡۴-مهستی جانم صداش مسکنه برام عشقمممم💙۵-هایده جانم صداش از بهشته لعنتی💓۶-آدری هپبورن معصوم ترین زن جهان از لحاظ چهره🤍۷-جین فوندا خیلی دوسش دارم بهترین بازیگره کلاسیک❤️🔥❤️🔥❤️🔥❤️🔥❤️🔥❤️🔥❤️🔥💋💋💋 1404/01/16 | 17:15 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mbjkk مدیر استارتر عضویت: 1403/12/12 تعداد پست: 2023 سنتی قدیمی یه همچین چیزی آها مرسی ۷نفرازکسایی که دوسشون دارم💜۱-آلن دلون زیباترین مردجهان فوق العاده خوشتیپ♥️۲-رومی اشنایدر ازنظرم زیباترین زنه جهانه (پروفایلم)💛۳-مریلین مونرو زیباترین ولوندترین زن جهان🧡۴-مهستی جانم صداش مسکنه برام عشقمممم💙۵-هایده جانم صداش از بهشته لعنتی💓۶-آدری هپبورن معصوم ترین زن جهان از لحاظ چهره🤍۷-جین فوندا خیلی دوسش دارم بهترین بازیگره کلاسیک❤️🔥❤️🔥❤️🔥❤️🔥❤️🔥❤️🔥❤️🔥💋💋💋
tina_ra عضویت: 1404/01/16 تعداد پست: 2139 یعنی اینکه یا از نسل قدیم هست یا سبک بازی که میکنی سنتی و رسمیه یا جزو این چهره ها و افرادی هست که خیلی وقته تو این کاره و ارزش بالایی داره....
mbjkk مدیر استارتر عضویت: 1403/12/12 تعداد پست: 2023 یعنی اینکه یا از نسل قدیم هست یا سبک بازی که میکنی سنتی و رسمیه یا جزو این چهره ها و افرادی هست که ... آها مرسی ۷نفرازکسایی که دوسشون دارم💜۱-آلن دلون زیباترین مردجهان فوق العاده خوشتیپ♥️۲-رومی اشنایدر ازنظرم زیباترین زنه جهانه (پروفایلم)💛۳-مریلین مونرو زیباترین ولوندترین زن جهان🧡۴-مهستی جانم صداش مسکنه برام عشقمممم💙۵-هایده جانم صداش از بهشته لعنتی💓۶-آدری هپبورن معصوم ترین زن جهان از لحاظ چهره🤍۷-جین فوندا خیلی دوسش دارم بهترین بازیگره کلاسیک❤️🔥❤️🔥❤️🔥❤️🔥❤️🔥❤️🔥❤️🔥💋💋💋