2777
2789
عنوان

مامانا کمک

52 بازدید | 8 پست

جغجغه پسرم زیر پاشوهرم شکست من تو اشپزخونه داشتم ظرفا رو میشستم جغجغش مهره ریز داره شوهرم نمیدونس جغجغه رو داد دست پسرم یه مهرش رفت تو حلق پسرم یع دفه صدا سرفه هاش اومد عق زد شوهرم گف چیزی نیس اومدم دیدم سه تا مهرها جغجغه یکشو نیس فهمیدم پسرم قورتش داد حللا چی میشه؟ببرمش دکتر؟؟

اگر تنها، یک لبخند در خود داری آن‌ را به کسی‌ بده که دوستش‌ داری‌ و برات با اهمیتِ زندگی‌ کوتاه‌تر از اینه که صرفِ انسان‌هایی‌ بشه که بهشون اصلاً علاقه نداری‌ ایشالا لبخندات پایدار باشه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگر مهره فلزی بوده حتما ببرین دکتر 

پلاستیکی کوچیک

اگر تنها، یک لبخند در خود داری آن‌ را به کسی‌ بده که دوستش‌ داری‌ و برات با اهمیتِ زندگی‌ کوتاه‌تر از اینه که صرفِ انسان‌هایی‌ بشه که بهشون اصلاً علاقه نداری‌ ایشالا لبخندات پایدار باشه 
پلاستیکی کوچیک

نگران‌نباش دفع میشه تا فردا اگر فلز بود ممکن بود تو روده گیر کنه زنگ بزنه 

بدخواه کسان هیچ به مقصد نرسد...یک بد نکند تا به خودش صد نرسد...من نیک تو خواهم و تو خواهی بد من...تو نیک نبینی و به من بد نرسد

پنج ماهشه

ببخشید ولی حتما هربار مدفوع کرد چک کن که خیالت راحت شه دفع کرده

بدخواه کسان هیچ به مقصد نرسد...یک بد نکند تا به خودش صد نرسد...من نیک تو خواهم و تو خواهی بد من...تو نیک نبینی و به من بد نرسد