2777
2789
عنوان

بچه ک بودم فکر می‌کردم سی ساله ها

184 بازدید | 17 پست

فک میکردم ۲۰ ساله ها جوون و عاقلن

۳۰ ها اول پیری و ان

۴۰ ساله ها پیر و نوه دارن

حالا میبینم ۲۰ ها بچن

۳۰ ها اول جوونی و ازدواجن

۴۰ ها هم اول بچداری

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقا منم.

الان ۳۵ سالمه و اصلا شبیه ۳۵ ساله های توی ذهنم نیستم🤣

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .  من آذربایجان تورکیم💖

من فک میکردم ۳۰ ساله ها خیلی پخته هستن

حالا که خودم ۳۳ سالمه میبینم اصن زندگی نکردم کع پخته باشم

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

چون الان خودمون شدیم ۳۰ و

و گرنه همین الان سن پایین ها فکر میکنن ما پیریم 😂

به تو حاصلی ندارد غَمِ روزگار گفتن،که شبی نَخُفته باشی به درازنای سالی،غَمِ حال دردمندان نه عجب گَرَت نباشد،که چنین نرفته باشد همه عمر بر تو حالی

🫠 سی سالگی در راه است 

چشاش کباب بود بود 🤤منم لر بی دفاع 🙂‍↕️😍🙂‍↔️😎😂 _قراری بَهسُمه بِی تیَل عاشق کُشِش که وصله ی جونِمه وُ بَعض جونوم ایخومِش~ 

۷,۸‌ سالم که بود میگفتم کاش زود به ۱۷,۱۸ سالکی برسم و خوشبخت شم.الان که دارم میرم سمت ۱۷ فقط دلم میخواد برگردم به اون دوران💔💔انتظار نداشتم آنقدر سخت باشه:)

جا اینکه رویامو پازل بچینم،ترجیح میدم حقیقتو واضح ببینم⁦;)⁩

۷,۸‌ سالم که بود میگفتم کاش زود به ۱۷,۱۸ سالکی برسم و خوشبخت شم.الان که دارم میرم سمت ۱۷ فقط دلم میخ ...

هنوز اول راهی عزیزم 

ان شاءالله زندگی همیشه برات آسون بگیره

به تو حاصلی ندارد غَمِ روزگار گفتن،که شبی نَخُفته باشی به درازنای سالی،غَمِ حال دردمندان نه عجب گَرَت نباشد،که چنین نرفته باشد همه عمر بر تو حالی