2777
2789
عنوان

شوهر میخوام

670 بازدید | 27 پست

داره ۳۰ سالم میشه اما تاحالا هیچ مورد ازدواجی نداشتم. خواهرمم مثل منه و خیلی غصه میخوره  تهران هستم و یه جورایی خاستگار سنتی دیگه وجود نداره

از طرفی م اصلا ادم دوست شدن با پسرا نیستم به این امید که شاید بعدا ازدواج کنه باهام.

(واقعا نمیخوام مرد های غریبه بهم دست بزنن)

وقتی م که حد و مرزم میگم چون برای سو استفاده اومدت جلو میذارن میرن!  روحیه حساسی دارم

اشنا و فامیلی م نداریم برای ازدواج روش حساب کنم

ب نظرتون چیکار کنم 

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

انشاله به حق قطره ات باران 

بخت همه دختران دم بخت سبز و 

بخت شما استارتر دوست داشتنی سبز باشه 

الهی امین

اضطراب و افسردگی ، مشاوره و راهنمایی تحصیلی و خانوادگی و جنسی و....هدفم خدمت رسانی به شما دختران و مادران و زنان سرزمینم هستش تا جایی که بتونم سنگ صبور شما هستم و حرف هایی شما را می شنوم و راه حل آن را با کمک خود شما پیدا می کنیم و تا بتوانی تصمیم گیری نهایی انجام بدی نذر خدمت رسانی برای سلامتی تک تک شما زنان ایرانی و سراسر جهان 

شهرهای کوچیک هنوز ازدواج هست ولی شنیدم اوضاع تهران چندان خوب نیست این روزا خیلی ها بدون‌ازدواج همخونه میشن خب به نفع پسرام هست دختره هم‌کرایه اش میده هم‌مخارج خودش میده هم باهاش زندگی میکنه نه مهریه ای نه مسئولیتی چی بهتر از این 

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

خب با این شرایط احتمالا مجرد خواهی ماند

چالش۱۵ کیلو لاغری در ۳ماه تاریخ شروع۱۰/۲/۱۴۰۵ {وزن ۸۳,۶۰۰} ،وزن کشی اول ۱۶/۲{وزن۸۱,۴۰۰}،وزن کشی دوم۲۳/۲{۸۰,۶۰۰}وزن کشی سوم 30/2{وزن ۷۹,۴۰۰} ،وزن کشی چهارم ۶/۳{۷۹}،وزن کشی پنجم ۱۴/۳ {78}.وزن کشی ششم۲۴/۳{۷۷}

برادر منم به مردی پیر شد هیجا یه زن براش نیست با اینکه چهار پنج محله فامیل و قوم خویش داریم،اصلا بسکه گشتیم ریدیم آخر پیدا نشد،تا دیشبم رفتیم یه جا سراغ داشتیم تنها امیدمون بود گفتن خاستگاری اومده براش سه ماهه اومدن گل آوردن

سایت ادم حوا سایت احیاگران سنت نبوی سایت همسان گزینی تبیان سه تا مجوز دولت دارن عالی هستن موردهای خوب داره مجانی هم هست اینجا یکی گفت با ادم حوا داره ازدواح میکنه دوست منم از همسان گزینی تبیان با کارخونه دار تهران آشنا شد. خانم مقدم تهران معرف ازدواج معروفه تلویوزیون دعوت شد. نماز جعفر طیار به روش، ساده بخون روش مفاتیح سخته روش ساده بخون هرروز تا ازذواج کنی 50 نفری با این نماز راهی خونه بخت شدن همه هم آدم های خوب درست حسابی. شرطش ترک گناه هست ومداومت یه خانم مطلقه هم بود سه تا داماد داشت بش یاد دادم 6دماه خوند با وکیل مجرد ثروتمند ازدواج کرد