بچه ها من واقعا خسته شدم انگار پذیرش ی سری چیزا تو این دوره زمونه واسم سخت شده لاس زدن و لاشی بودن و هرزه بودن رو که میبینم بهم میریزم یجوری میشم و بديش اینه که حس میکنم اینطور آدما عزیز تر و پر طرفدار ترن، نمیگم خود آدم خوبیم اتفاقا منم اشتباه زیاد کردم اما واقعا این چیزا داره آزارم میده و اگه نتونم فکرمو کنترل کنم تو گرداب میوفتم چون کارم به جایی رسیده که میشینم خودمو با دخترای بد شهرمون مقایسه میکنم تروخدا یکی که واقعا بلده میتونه و تجربشو داشته منو راهنمایی کنه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته. وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم. آقایون، درخواست دوستی ندیدکاربر جدید نیستم دوستای گلم
دقیقا.. آخه چرا؟ وقتی اینجوری شده اوضاع یکی که زیباییش طبیعیه یا خیلی کارارو انجام نمیده میشه بی کلا ...
بی بند و باریِ مفرط خیلی زیاد شده. حالا من خودم مذهبی اونجوری نیستما اما دیگه از اونور بوم هم نمیفتم
لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته. وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم. آقایون، درخواست دوستی ندیدکاربر جدید نیستم دوستای گلم
بی بند و باریِ مفرط خیلی زیاد شده. حالا من خودم مذهبی اونجوری نیستما اما دیگه از اونور بوم هم نمیفتم
منم مذهبی افراطی نیتسم اتفاقا خیلیم بروزم اما واقعا دیگه داره شورش در میاد آدم اگه ی کوچولو از ی پسر خوشش بیاد و بخاد حفظ غرور کنه که طرف خودش بیاد سمتش در صدم ثانیه یکی دیگه قاپش میزنه پسراهم هرچقدر ی دخترو دوست داشته باشم تا وقتی که اینطوری واسشون ریخته کم کم دختررو فراموش میکنن
منم مذهبی افراطی نیتسم اتفاقا خیلیم بروزم اما واقعا دیگه داره شورش در میاد آدم اگه ی کوچولو از ی پسر ...
آره خیلی ابتذال زیاد شده