ولی رفتارهای خانواده شوهرم بهم اثبات کرده که چه خوشمون بیاد چه خوشمون نیاد، توی فرهنگ ما مهریه قیمت زنه. اگه مهریه ات پایین باشه انگار جایگاه و احترامی توی خانواده شوهر (البته از نوع کم شعورش) نداری. تصمیم گرفتم در ازای بخشیدن حق طلاق مهریه ام رو بکنم ۵۰۵ سکه.
نظرتون چیه؟
شوهرم هم حرفی نداره.
کیسیا یک زن قهرمان ایرانی بود که در هنگام حمله اعراب مسلمان، در مقابل متجاوزین به میهن جانانه ایستادگی کرد در حالیکه تمام سپاهیانش زنان و کودکان و سالمندان بودن ... در موردش بخونید ❤❤❤
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
مگه میاد سند رو ببینن فامیل شوهر حق طلاق رو نگه دار و ب اونا بگو که مهریه آن شده پونصد سکه
مگه میان سمت ازدواج رو چک کنن؟!
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
مگه مهریه رو میشه زیاد کرد؟؟من شنیدم فقط میشه کم کرد یا بخشید
بله توافق باشه میشه هر کاری کرد
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
کیسیا یک زن قهرمان ایرانی بود که در هنگام حمله اعراب مسلمان، در مقابل متجاوزین به میهن جانانه ایستادگی کرد در حالیکه تمام سپاهیانش زنان و کودکان و سالمندان بودن ... در موردش بخونید ❤❤❤
وقتی حقوق مهم رو داری بیشتر از پونصد تا سکه گیرت میاد
بیخیال
خانواده همسرم بیشعورن. به اندازه تعداد سکه های مهریه به عروس احترام میذارن.