2777
2789
عنوان

می خوام مهریه ام رو تغییر بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 797 بازدید | 41 پست
هر دو با هم که نمیشه. شوهرم قبول نمی کنه.

بگذر بابا کی اون سکه رو تونسته تا دونه آخرش بگیره ک تو بتونی بگیری 

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هر دو با هم که نمیشه. شوهرم قبول نمی کنه.

نمیدونم والا ولی حق طلاق و نبخش اشتباه بزرگی میکنی

بازم هرچی خودت فکر میکنی درسته🥰

من قوی نبودم، صبور هم نبودم، مجبور بودم. اجبار ازت یه آدم دیگه میسازه❤️‍🩹 "سال تولدم اشتباه ثبت شده"

اون وقت همه دنبال حق طلاقن

مگه میاد سند رو ببینن فامیل‌ شوهر حق طلاق رو نگه دار و ب اونا بگو که مهریه آن شده پونصد سکه 

مگه میان سمت ازدواج رو چک کنن؟!

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
مگه مهریه رو میشه زیاد کرد؟؟من شنیدم فقط میشه کم کرد یا بخشید

بله توافق باشه میشه هر کاری کرد 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
نکنی ها

چرا؟

کیسیا یک زن قهرمان ایرانی بود که در هنگام حمله اعراب مسلمان، در مقابل متجاوزین به میهن جانانه ایستادگی کرد در حالیکه تمام سپاهیانش زنان و کودکان و سالمندان بودن ... در موردش بخونید ❤❤❤

وقتی حقوق مهم رو داری بیشتر از پونصد تا سکه گیرت میاد

بیخیال 

چرا حالا؟

خانواده همسرم بیشعورن. به اندازه تعداد سکه های مهریه به عروس احترام میذارن.

کیسیا یک زن قهرمان ایرانی بود که در هنگام حمله اعراب مسلمان، در مقابل متجاوزین به میهن جانانه ایستادگی کرد در حالیکه تمام سپاهیانش زنان و کودکان و سالمندان بودن ... در موردش بخونید ❤❤❤

2790
2778
2791
2779
2792