2777
2789
دقیقا 🤣 😂 😂 مچکرم ازت 💚میخواستم منم از خودم تعریف کنم ولی یکم خسته ام بی خیال 🤣

بیخیال دنیا، خسته نباشی😂😂😂

دشنام گوئی و بد زبانی و دریدگی و فحاشی از نشانه های نفاق است،،، که در این سایت به وفور دیده میشه🥶🥶🥶🥶

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیخیال دنیا، خسته نباشی😂😂😂

مرسی 😉 😂 😂 

داشتم کلبه درست میکردم تو باغم 

فردا تقریبا تکمیل میشه 

می‌خوام کل تابستون رو همونجا کتاب بخونم 

کاربر آقا 🙌                سخته ، نه ؟

خب هفته ای یا ماهی یکبار سر می‌زنیم 😅

اره خوبه، هفته ای لااقل بیا از حالت خبر داشته باشم

دشنام گوئی و بد زبانی و دریدگی و فحاشی از نشانه های نفاق است،،، که در این سایت به وفور دیده میشه🥶🥶🥶🥶

مرسی 😉 😂 😂 داشتم کلبه درست میکردم تو باغم فردا تقریبا تکمیل میشه می‌خوام کل تابستون رو همونجا کتا ...

عه چه خوب، تنهائی تو باغ خیلی لذت بخشه، انشاءالله که به خوشی توش زندگی کنی و تابستون خوبی داشته باشی 😍😍😍😍😍

عه چه خوب، تنهائی تو باغ خیلی لذت بخشه، انشاءالله که به خوشی توش زندگی کنی و تابستون خوبی داشته باشی ...

مچکرم آسمون 😊💚☘️

همچنین خودت 

اوکی چشم 🙌 💚

چشمت سلامت و پر از نور، دیگه حرفهای ناامید کننده تو تاپیکای دیگه ات نده من همه رو رصد کردم، الان شاید در غمگین ترین حالت ممکن باشی ولی این روزها میگذره و روزهای شاد هم میرسه، تصور من ازت یه فیلم باز شاد و موفق هست💙💙

چشمت سلامت و پر از نور، دیگه حرفهای ناامید کننده تو تاپیکای دیگه ات نده من همه رو رصد کردم، الان شای ...

همین حرفای شما بهم روحیه و انگیزه میده 😊💚

مچکرم ازت آسمون آبی 🌻

آرع دیدم که رصد می‌کنی 😆😂

همین حرفای شما بهم روحیه و انگیزه میده 😊💚مچکرم ازت آسمون آبی 🌻آرع دیدم که رصد می‌کنی 😆😂

عههههههههه، دیدی، ضایع شدم که😂😂😂😂😂😂😂

خودت منبع انگیزه هستی، هر وقت تو صفحه اعلان اسمت رو میبینم بشدت خوشحال میشم😍😍😍

عههههههههه، دیدی، ضایع شدم که😂😂😂😂😂😂😂خودت منبع انگیزه هستی، هر وقت تو صفحه اعلان اسمت رو میبین ...

بخدا خیلی خوشحال شدم اینو شنیدم 🙂🌻❤️

منم همینطور 🌱 

بخدا خیلی خوشحال شدم اینو شنیدم 🙂🌻❤️منم همینطور 🌱

امیدوارم همیشه دلت شاد باشه ولی من حقیقت رو گفتم بدون ذره ای اغراق😍😍💖💖💖اینم یه عالمه🌵🌵🌵🌵🌵🌵🌵🌵🌵🌵🌵🌵🌵🌵🌵🌵🌵🌵🌵🌵🌵🌵🌵🌵🌵🌵🌵🌵🌵🌵🌵🌵🌵🌵🌵🌵خدمت فیلم باز جان