2789
عنوان

پستونک

125 بازدید | 18 پست

میخوام پسرمو از پستونک بگیرم خیلییی خیلییی بهش وابسته نمیدونم چجوری بگیرم و چیکار کنم دوست دارم نظراتتون و در مورد این موضوع بدونم😉

تعداد رای : 2
نظرسنجی
پستونک
0
0%
پستونک
2
100%

یروز سرشو بریدم دادم بهش دوتا مک زد انداخت اونور. تموم شد

چخوف: « هیچ چیز به اندازه ی نفرت از چیز مشترک، مردم را باهم متحد نمیکند. نه عشق، نه دوستی نه احترام.» ✌️🌞

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

مثل کلیپا اینستا پستونکو ببند به چندتا بادکنک بعد بهش بگو تو دیگه بزرگ شدی آقا شدی دیگه وقتشه با پستونکت خداحافظی کنی بعد بزار خودش پستونکشو رها کنه بعدش براش دست بزنید کادو هم بهش بده چیزی که دوست داره

خدا هم وا دلم قهره موعه بو بت پرست امشو...   یه چیزی هست به اسم دوران که اگه تازه بهش رسیده باشی از پنج کیلومتری معلومه...

یروز سرشو بریدم دادم بهش دوتا مک زد انداخت اونور. تموم شد

پستونک و شهید کردی که🥲

ب نام آن که آفریـــد مرا   و برای عشق زیـــبایــم ترا     خدای مهربانم  دوستــــــت دارم برای همه نعمت هایی ک برایم  لطف نمودی خدای مهربانم سپاس گذارم  برای   آفرینش   فرشته ای دوست داشتـــنی    چـــون     مـــــادر                   و آرامشی کــــه در آغوشش قرار    داد ــــی       امضای دوست تعلیق شده    melikaj20051982                          هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست، بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست. حرف های دل یک دختر چادری