تو دوسال وهشت ماهگی رنگ هارو بلد نباشه حرف نزنه و و کلا تاخیر داشته باشه و بزرگتر شده باشه خوب شده باشه
مادرم جای خالیت همیشه همراه من است بعد از تو خندیدن سخت که نه غیر ممکن شد کاش بودی تا دستانت را میگرفتم و دیگر رها نمی کردم دلم برایت تنگ است االهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم
میدونی چی خیلی حال میده😜 از این لواشکای سیاه هست😍که خیلی ترشه😋وقتی میخوری کل سیستم صورتت مچاله میشه🤑اینارو بگیری روشون یه عالم رب انار بریزی😋بعد روش نمک بپاشی🤪طوری که دونه های سفید نمک معلوم باشه بعد لوله اش کنی،بزاری کنار لپت اروم اروم اب بشه🤪مزه اش بره تو دهنت بعد با دستت یه گوجه سبز ترش نمک خورده رو برداری یواش یواش گاز بزنی...خب دیگه آب دهنتو قورت بده تموم شد🤣
اره بچه مندیر حرف زدتقریبا ۴ سالگی صحبت کرداز وقتی مدرشه میره درست شده
رنگ و این چیزا کی یاد گرفت
کی جیش و پی پی شو گفت
من خیلی نگرانم
مادرم جای خالیت همیشه همراه من است بعد از تو خندیدن سخت که نه غیر ممکن شد کاش بودی تا دستانت را میگرفتم و دیگر رها نمی کردم دلم برایت تنگ است االهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم
منم پسرم الان ۴ سال و دوماهشه هنوز کامل حرف نمیزنه گفتار درمانی بردم گفته ژنتیکه.
بقیه موارد ش خوب هست ؟مثلا رنگ هارو بلده
چند جلسه بردم خیلی گریه کرد گفتم بزرگتر بشه بعد ببرم
رنگ و این چیزا کی یاد گرفت کی جیش و پی پی شو گفت من خیلی نگرانم
سلام پسر من هم مثل پسر شما تأخیر داره و دلش میخواد با وسایل اشپزخونه بازی کنه و عاشق آب بازیه یه جا خوندم گفته بودین پسرتون از گوشه چشم نگاه میکنه میچرخه ،پسر من با گوشه چشم خطوط و اشکال مثل گلای قالی رو دنبال میکنه و به وسایل چرخشی علاقه داره که تشخیص اوتیسم دادن الآن بچتون مشکلی داره چون پسرم ارتباط میگیره و دستور پذیری داره 😭
سلام پسر من هم مثل پسر شما تأخیر داره و دلش میخواد با وسایل اشپزخونه بازی کنه و عاشق آب بازیه یه جا ...
سلام چه کسی تشخیص اوتیسم داده؟
مشکلات دیگه ای هم داره؟
من پسرم الان تنها مشکلش تکلم هست وگرنه دیگه نه دور خودش میچرخه و نه از گوشه چشم نگاه میکنه
سلام چه کسی تشخیص اوتیسم داده؟مشکلات دیگه ای هم داره؟من پسرم الان تنها مشکلش تکلم هست وگرنه دیگه نه ...
من متخصص مغز و اعصاب از رو یه فیلم پسرم که داشت از گوشه چشم نگاه میکرد میدوید و اینکه خودم گفتم به وسایل چرخشی علاقه داره اصلا بچه رو ندید چون بچم تو ماشین خواب بود ،پسرم مشکل دیگه ای که نداره جز همون مشکل تکلم و هرزگاهی دویدن و از گوشه چشم خطوط رو دنبال کردن.
من متخصص مغز و اعصاب از رو یه فیلم پسرم که داشت از گوشه چشم نگاه میکرد میدوید و اینکه خودم گفتم به و ...
بهتون پیام دوستی میدم قبول کنید اونجا صحبت کنیم
خوب چرا گفتاردرمانی نمیبری.خیلی زود راه میافته.اگر نقص توجه هم داشته باشه همونجا میگن چیکار کنی.پسر منم دوسال و نیمه بود.همه میگفتن وقت داره هنوز.ولی بردم اونجا گفتن اصلا این حرف درست نیست.وقتی بچه تاخیر داره تو یه مهارت بقیه مهارتها هم به ترتیب دچار تاخیر میشه.ببر یه جای خوب که طرف باتجربه و کاربلد باشه