2777
2789
عنوان

بچه ها

56 بازدید | 13 پست

یه دختر ۱۸ ساله به نظرتون بین ۲۵ تا ۵۰ میلیون ماهی در آمد داشته باشه چقدرش و پس انداز کنه چقدرش و خرج کنه و در آمد خوبیه یا کمه یا زیاده ؟!

تیکر بارداری نیست امیدارم هرکس که تلاش میکنه به هدفش برسه🤍با خوندن این امضا برای آدمای هدفمند و هدفای قشنگشون یه صلوات بفرست 🫂 مطمئن باش میرسی 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خودت همچین درآمدی داری؟؟

والا اگه نپرن بهم کاربری دست دو نفره بله خودم دارم

تیکر بارداری نیست امیدارم هرکس که تلاش میکنه به هدفش برسه🤍با خوندن این امضا برای آدمای هدفمند و هدفای قشنگشون یه صلوات بفرست 🫂 مطمئن باش میرسی 

خوبه خب به نظرم ۱ سومش پسنداز

یعنی اگه ۵۰ میل باشه ۱۵ میل پسنداز با ۳۵ چیکار کنم آخه کلا خرجم با پدرمه

من میگم ماهی ۱۰ میلیون برای لباس ، ۱۰ ملیون برای خرد و خوراک میگی ۵ ملیون برای مسائل خرد و ریز ۲۵ می ...

کلا خورد‌ و خوراک و هزینه اونجوری ندارم پدرم میده لباسم میده مثلا میخوام چیزایی بخرم که با پول بابام نمیشه مثلا عطر های لاکچری و گرون یا ساعت برند و اینجور چیزا به نظرت اسرافه؟ 

شغلت چیه گلم خیلی هم عالی همیشه موفق باشی پس انداز زیاد داشت باش تا بتونی ویلا و ماشین خیلی خوب وخا ...

قربونت برم‌عزیزم‌ایشالا برای هردومون 

من اینجا گفتم میگن دروغ میگی 😂 

کلا خورد‌ و خوراک و هزینه اونجوری ندارم پدرم میده لباسم میده مثلا میخوام چیزایی بخرم که با پول بابام ...

نه خیلی عالیه وضعت گلم چشم نخوری ، نه خیلیم خوبه تو ک این همه درآمد داری دیگ ادکلن لاکچری و ساعت گرون حقت

نه خیلی عالیه وضعت گلم چشم نخوری ، نه خیلیم خوبه تو ک این همه درآمد داری دیگ ادکلن لاکچری و ساعت گرو ...

قربونت برم عزیزم ببخشید واقعا اینجا نمیتونم شغلم و بگم اگه دوست داری خصوصی در خواست بده یا چشم میزنن یا میگن دورغگو 😑😂