2789

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

منم نمیدونم ریزش دارمانواع قرصای گرون قیمتم گرفتم فایده نداشتتو سرمه برم پی ار پی

من مزو  و پی ار پی کردم بعد یه مدت اثرش می‌ره و بیشتر موهات می‌ریزه.بنظرم گیاهی و طب سنتی بهتر جواب میده

به خودت اهمیت بده هیچ چیز و هیچ کس مهم نیست مهم اینه که تو حالت خوب باشه تا دیگران هم کنارت حالشون خوب بشه.🌹

من دارم دیوونه میشم قشنگ

تغذیم اوکیه

آزمایش دادم اوکی بود یکم زینک و ویتامین دی فقط پایسن بود که دارم آمپول میزنم و مکمل میخورم 

تنبلی تخمدان هم ندارم

ولی موهاک خیلی می‌ریزه خیلی😭😭😭😭 این یکماهه اخیر خیلی بیشتر شده دکتر بهم ماینوکسیدیل سه درصد هم داد ولی قشنگ پنج برابر شد ریزشم نمی‌دونم دیگه چی‌کار کنم

ما درد خویش را به خدا هم نگفته ایم                          تا نشکنیم پیش کسی حرمت شما...🦋

منم تو ماه رمضون ناجوررررر می‌ریخت 

میخان برم پسرونه بژنم

//eitaa.com/tadabir_atfal عوارض واکسن کودکان را میتونید اینجا ببینید 👈مستند امیدورام یروزی همه اگاه بشن اینا گذاشتم به یادگار 👈۲۱مهر ۱۴۰۴ اگه حرفی راجب واکسن میزنم از خودم نمیگم مستند دیدم 😥کسانیکه براشون عارضه پیش اومده دیدم☹️ لطفا جبهه نگیرید من کاره ایی نیستم❤️❤️همیشه به چیزی که رایگان در اختیارتون میذارند شک کنید 🌹🌹تو ایتا تدابیر اطفال را سرچ کنید به انگلیسی👈روی سخنم با شماست دوست عزیز که بچه نوزاد دارید .لینگ گذاشتم محدودم کردن 👌

5ماه درگیر ریزش فوق شدید شدم هنوزم موهامونمیتونم ازترس شونه بزنم ازمایشم دادم مشکلی نداشتم تصمیم گرفتم اسلاح سبک زندگی رو پیش بگیرم فکرمیکنم بخاطر تنبلی تخمدان باشه قندو شیرینی رو خیلی کم کردم خوراکی هایسوپرمارکتی وکلاگذاشتم کنار فقط میوه وسبزیجات وغذای سالم میخورم خواب هم باید تنظیم بشه ساعت12 شب باید خواب باشی  ریزشم خیلی کمترشده، اول بگرد علت ریزشت رو پیداکن پلی کیستیک نیستی؟ 

ارثی یابخاطر واکسن های کرونا؟ 

اینجوری درمانش برات راحت ترمیشه پیچ سوگند رو پیداکن تمام اطلاعات ودرمانش روگذاشته

5ماه درگیر ریزش فوق شدید شدم هنوزم موهامونمیتونم ازترس شونه بزنم ازمایشم دادم مشکلی نداشتم تصمیم گرف ...

نمیدونم عزیزم تنبلی تخمدان دارم یا نع ولی خیلی شکلات شیرینی میخورم

سوگند چی

5ماه درگیر ریزش فوق شدید شدم هنوزم موهامونمیتونم ازترس شونه بزنم ازمایشم دادم مشکلی نداشتم تصمیم گرف ...

البته من یه پکیج شامپو ومحلول و دو نوع روغن گیاهی از اینستا هم سفارش دادم ک انگار از وقتی ک مرتب استفاده میکنم اوضاع موهام بهتر شده درکل من هنوزم نفهمیدم علت ریزشم چ بود وچجوری خوب شد ولی خداروشکرراستی ماه رمضونم روزه گرفتم حالا نمیدونم کدوم یکی ازینکارا روم جواب داده

چی گرفتین عزیزمچقد شد هزینش خوب بود؟؟

برامن 1تومن دراومد چون موهام بلنده 3ماه دارم استفاده میکنم میگن نمیزاره فولیکول مو بمیره و باعث میشه دوباره دربیان والا من خودمم توهمین یماه ریزشم کم شد حالا نمیدونم