2821
2789

همین الان دارم میبینم جالبه برام

((خدای بینظر من ازت سپاسگذااارم، ممنونم بابت  روزای خوب و روزای سخت زندگیم چون میدونم هیچ کدوم از کارهای تو بدون دلیل نیست،توو بزرگتر ازهمه ی مشکلات ماهایی😍✨💚)) «اما عزیزِ من، داستانِ تو هنوز تمام نشده.تو خواهی خندید، در جایی که قبلا گریسته بودی🤗🌱.»

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

کاش بجای شیرین نمیدونم اسمش چیه یکی دیگه بود

همسر من عاشق شیرین شده 😂😂😂 میگه شخصیت قشنگی داره

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم

فوق العاده سریال قشنگیه

من کلی سریال ترکی، هندی، آمریکایی و... دیدم هیچکدوم رو به اندازه تاسیان دوست ندارم

و طرفدار عشق شیرین و خسرو ام

چالش دو ماه حذف قند مصنوعی، برای کاهش وزن و خوابیدن پف صورت.... وزن اولیه: ۶۰💙 وزن فعلی: ۵۷🩵هدف نهایی ۵۳💜..

ندیدمش اما کلیپایی که ازش میاد انگار لباساشون و کلا ظاهر سریال طبیعی به نظر نمیرسه ، انگار یه ظاهر ر ...

اون شکلی نبود؟؟والا قدیما چادری اندازه انگشت دست نبودن همه کت دامن بلیز شلوار و...عکسای خوشگل مامانم هست حرفای عجیب میزنیدا

منو جذب نکرد از سر بیکاری میبینمولی پسره احمق سر یه عشق احمقانه زندگی همه رو به هم ریخت واقعا خوشم ن ...

منم خوشم نیومد 

مخصوصا از شیرین که اصل نسب یادش رفت بخاطر یک پسر آنقدر احمق شد