2777
2789
نه تنها نیاز به عذرخواهی نیست، بلکه این لطف و بزرگواری شماست که اینچنین صمیمانه توجه کردید. 🙏 دعاها ...

قرآن رو که باز کردم متعجب شدم صفحه ۴۴۳ سوره یس قلب قرآن اومد و تمامش رو خوندم انقدر که این سوره قشنگه از روی قرآنی که هدیه کشور عربستان به بابام بود وقتی رفته بودن حج تمتع و ایشون هدیه دادن به بنده هر سال در حد توانم چند بار قرآن رو ختم میکنم پدربزرگ مادرم توی مکتب قرآن یاد میدادن و میشناسنشون اکثر مردم اینجا خوشحالم که من هم این سعا‌دت نصیبم شده که بتونم بخونم امیدوارم از ته قلب خوندنم رو خدا هم ازم قبول کنه براتون 

قرآن رو که باز کردم متعجب شدم صفحه ۴۴۳ سوره یس قلب قرآن اومد و تمامش رو خوندم انقدر که این سوره قشنگ ...

خیلی خیلی ممنونم بابت این نذر و نیت قشنگتون که برای بنده ی حقیر انجام دادین خیلی خیلی لطف کردین نمیدونم واقعا به چه شکلی لطف شما رو جبران کنم

خیلی خوشحال شدم از اینکه این تجربه زیبای قرآنی رو با من به اشتراک گذاشتید.

ای جانم خدا دو بزرگوار عزیزتون رو براتون حفظشون کنه

ان‌شاءالله که همیشه دل‌تون پر از آرامش و نور قرآن باشه بحق امام رضا. بخاطر این کار با ارزشتون مطمئنم خداوند دائما و مکررا رحمتش رو شامل حالتون میکنه.خوشا به سعادت شما

امام رضا (ع)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی خیلی ممنونم بابت این نذر و نیت قشنگتون که برای بنده ی حقیر انجام دادین خیلی خیلی لطف کردین نمید ...

پاینده باشید من کاری نکردم فقط خواستم بخاطر راهنمایی های خوبتون وقتی که گذاشتید انسانیت و ارزشمندیتون بخش کوچکیش رو جبران کنم شما هم مثل دو تا برادر خودم فرقی نمیکنه ما کرمانی ها خیلی خونگرمیم دست خودمون هم نیست از نحوه صحبت کردن بنده شاید متوجه بشید ، شما بزرگوارید هیچوقت لطف شما رو فراموش نمیکنم 

خیلی خیلی ممنونم بابت این نذر و نیت قشنگتون که برای بنده ی حقیر انجام دادین خیلی خیلی لطف کردین نمید ...

خطش رو ببینید چقدر ‌خوانا و زیباست البته خب چون هدیه پادشاه عربستانبه همه هست ترجمه نداره 

پاینده باشید من کاری نکردم فقط خواستم بخاطر راهنمایی های خوبتون وقتی که گذاشتید انسانیت و ارزشمندیتو ...

سپاس بی نهایت از لطف و محبت بی‌دریغ شما.

سعادت سلامت و خوشبختی را برای شما آرزو دارم.

مایه خرسندی است که با انسان‌های بزرگ و مهربانی چون شما آشنا شده‌ام.

به به مردم خونگرم و مهمان نواز و با معرفت کرمان زیبا 

من هم اصالتا از شهر یزد هستم ولی ساکن تهرانم و اتفاقا پدبزرگم زمین کشاورزی تو جیرفت کرمان دارن که هر چند وقت سری به اونجا میزنیم

و قسمت شد تابستون پارسال چند کلاسی تو مدرسه رهیار رفسنجان داشته باشم و تدریس کنم

اینم از چند وقتی که بنده کرمان رفتم

قربون شما این از لطف بی نهایت شماست که چند کلامی قسمتم شد باهاتون هم کلام باشم

امام رضا (ع)

سپاس بی نهایت از لطف و محبت بی‌دریغ شما.سعادت سلامت و خوشبختی را برای شما آرزو دارم.مایه خرسندی است ...

خوبی از خودتونه من لایق این صحبت ها نیستم خودتون بزرگوارید باعث افتخار بنده بود همصحبتی با شما براتون آرزوی خوشبختی سعادت وسلامت دارم در هر وهله ای از زندگی رفسنجان دوست و آشنا داریم ولی خودم زیاد نرفتم من خوابگاه باهنر کرمان که بودم خیلی از بچه ها رفسنجانی بودن و جیرفت هم زیاد داشتیم دانشجو ، هیچ مرکباتی به مرکبات جیرفت نمیرسه پسته احمد آقایی و اکبری رفسنجان هم که معروفه ایشالا تشریف بیارید بازم و این دفعه قاووت رو حتما امتحان کنید به قاووت چهل گیاه معروفه ، من خودم قشم که بودم فروشنده ای از یزد اونجا بود و متوجه خوبی یزدی ها شدم اونجا خیلی با انصاف و باخدا و با وجدان دم شما گرم

خوبی از خودتونه من لایق این صحبت ها نیستم خودتون بزرگوارید باعث افتخار بنده بود همصحبتی با شما براتو ...

نه خواهش میکنم نفرمایید اینجوری، شما انسان بسیار شریف و خوش مشرب و دل پاکی  هستید و بزرگوار  و خوشبحال من که سعادت داشتم با شما هم صحبت شدم

چشم حتما انشالله قسمت بشه بلکه اگه قابل دونستید شما رو هم زیارت کنیم خیلی مخلصیم

خیلی خوشحالم که تجربه خوبی داشتید ارادتمند شما

امام رضا (ع)

نه خواهش میکنم نفرمایید اینجوری، شما انسان بسیار شریف و خوش مشرب و دل پاکی هستید و بزرگوار و خوشبح ...

قدمتون سر چشم ما کویر نشین ها چیزی نداریم شاید ساده باشیم ولی همون رو خالصانه دریغ نمیکنیم باعث افتخار بنده ست البته کرمان بهش زیادیش کوهستانیه از غرب بنده خدایی اینجا بود میگفت سرمای اونجا قابل تحمل تر از اینجاست اینجا لاله زار بردسیر همیشه سردترین نقطه کشور هست و دشتخاک زرند همهمینطور و در همین نزدیکی های بردسیر شهدای رو داریم که گرم ترین نقطه ست انقد تفاوت دما اینجا زیاده ایشالا تشریف بیارید اسکی سیرچ و کلوت های شهداد و باغ شاهزاده ماهان رو ببینید و خوش بگذره بهتون همیشه سلامت باشید و موفق در کارتون