2777
2789
### **۱. انتخاب محل استقرار (مکان‌یابی)** - **مکان‌های پرتردد:** نزدیک پارک‌ها، دانشگاه‌ها، مراکز ت ...

ممنونم بخاطر وقت باارزشی که گذاشتید من خودم دبیر هستم فیزیک خوندم و یه مدتیه میکاپ هم کار میکنم تابستون ها میدونم کار آزاد ارتباط با مشتری حرف اول رو میزنه و اینکه بتونیم مشتری رو جلب رضایت کنیم و نگه داریم ولی توی این زمینه ها زیاد تجربه ای ندارم که مثلا چه غذاهایی بیشتر تمایل دارن مشتری ها که البته قهوه و فست فود طرفداران زیادی دارن ایشون از دوستان بنده هستن و یه مقدار طلا داشتن و میخواستن بفروشن و ون رو تهیه کنن که بهشون گفتم اگه بشه اول اجاره کنید بعد اگه دیدید تمایل داشتید بخرید ادامه بدید 

زنده باشید خدمت از بنده ست ، اگه اجازه بدید سوالی خودشون داشته باشن ازتون بپرسم چون خودم واقعا سررشته ای ندارم البته الان نه وقتی برگشتید و فرصت داشتید که بیش از این شرمنده شما نشم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جرز امام جواد بگیرید و حرم متبرک کنید همیشه بهمراه داشته باشید خیلی من خودم به شخصه انرژی های مثبت دیدم میدونم فرمایشتون کاملا درسته من خودم مدت هاست درگیر چنین مسائلی هستم اما یه عده موضع گیری میکنن و میگن خرافات هست اما بحث هاله های انرژی در متافیزیک رو که قبول داریم چشم زخم همونه همون انرژی های منفی ، و آدم هایی که انرژی قوی تری دارن هاله های انرژی قوی تر بیشتر دچار این مشکلات میشن امیدوارم همیشه تندرست باشید و حضور خدا در تمام لحظه هاتون جاری باشه،  قرین لحظه های خوش زندگیتون باشه 

نه خواهش میکنم لطف دارید ممنونم از دلگرمیتون تا اونجایی که بتونم تمام و کمال در خدمت شما هستم

ببخشید میدونم طولانی میشه و وقتتون رو میگیرم فقط خواستم عذرخواهی کنم که اول متوجه نشدم فکر گردم خانم هستید و اینکه برای تشکر از شما کاری ازم برنمیاد در حد توانم براتون قرآن میخونم هر چند صفحه که هم به این نیت از خدا خواستار سلامتی و موفقیت شما باشم و هم تشکر کوچکی کرده باشم 

ممنونم بخاطر وقت باارزشی که گذاشتید من خودم دبیر هستم فیزیک خوندم و یه مدتیه میکاپ هم کار میکنم تابس ...

خواهش میکنم خوشحال میشم اگه ذره ای مطالب بنده براتون مفید باشه

بله درسته مشتری مداری تو همه حرفه ها و شغل ها حرف اول رو میزنه و برای موفقیت باید خیلی ممارست به خرج داد و خیلی مصمم کار رو جلو برد

انشالله که خرد خرد کارشون رو پیش ببرن و پربرکت باشه کسب و روزیشون

امام رضا (ع)

خواهش میکنم خوشحال میشم اگه ذره ای مطالب بنده براتون مفید باشهبله درسته مشتری مداری تو همه حرفه ها و ...

حتما مفیده و مثمر ثمر خواهد بود حتما استفاده میکنیم خیلی باارزشه برام صحبت ها و مطالب خوبی که اشاره کردید 

زنده باشید خدمت از بنده ست ، اگه اجازه بدید سوالی خودشون داشته باشن ازتون بپرسم چون خودم واقعا سررشت ...

قربون شما ممنونم سلامت باشید 

بله خواهش میکنم منتها من زیاد سر رشته ای ندارم و در حد دو ماه عقب ماشینم یه فلافل و سمبوسه ای فروختم در همین حد کار کردم اما باز اگه مسئله ای هست که من بتونم جواب بدم خوشحال میشم

من آیدی تلگرامم رو برای شما میفرستم که شما به اون بنده خدا بدید و در ارتباط باشم 

امام رضا (ع)

قربون شما ممنونم سلامت باشید بله خواهش میکنم منتها من زیاد سر رشته ای ندارم و در حد دو ماه عقب ماشین ...

همین که برای روزی حلال زحمت کشیدید خودش نشون دهنده انسانیت و ارزشمندی شماست ممنون خیلی لطف میکنید

جرز امام جواد بگیرید و حرم متبرک کنید همیشه بهمراه داشته باشید خیلی من خودم به شخصه انرژی های مثبت د ...

ممنونم از مطالب مفیدتون چشم حتما حرز امام جواد هم تهیه میکنم و در حرم میندارم که خوش یمن تر هم باشه

خیلی ممنونم از محبت‌تون سرزنده و پابنده باشید در پناه خدا

امام رضا (ع)

همین که برای روزی حلال زحمت کشیدید خودش نشون دهنده انسانیت و ارزشمندی شماست ممنون خیلی لطف میکنید

ممنون از لطف و محبتِ بینظیرتون! این جمله‌های دلگرم‌کننده شما انگیزه‌م رو برای تلاش بیشتر چند برابر میکنه.
همیشه سعی می‌کنم با وجدان و صداقت کار کنم، و خوشحالم که این حس رو به شما هم منتقل کردم.  
امیدوارم همیشه سلامت و موفق باشید و خداوند به زحمات شما هم پاداش خیر بده.
با سپاس بی‌پایان،

امام رضا (ع)

ممنون از لطف و محبتِ بینظیرتون! این جمله‌های دلگرم‌کننده شما انگیزه‌م رو برای تلاش بیشتر چند برابر م ...

ایشالا در اوج بودنتون رو ببینید و به خودتون افتخار کنید ممنونم ببخشید خیلی وقتتون رو گرفتم عذرمیخوام یاعلی .

ببخشید میدونم طولانی میشه و وقتتون رو میگیرم فقط خواستم عذرخواهی کنم که اول متوجه نشدم فکر گردم خانم ...

نه تنها نیاز به عذرخواهی نیست، بلکه این لطف و بزرگواری شماست که اینچنین صمیمانه توجه کردید. 🙏
دعاهای خیر و قرآن شما بزرگ‌ترین هدیه‌ای است که می‌توانم دریافت کنم، و از صمیم قلب قدردان این محبت بی‌منتتان هستم.  
خداوند به شما هم سلامتی، برکت و هر آنچه آرزوی دلتان است عطا کند.  

هر لحظه در پیشگاه امام رضا دعاگوی خیر شما هستم.
با احترام و سپاس بی‌پایان،

امام رضا (ع)

نه تنها نیاز به عذرخواهی نیست، بلکه این لطف و بزرگواری شماست که اینچنین صمیمانه توجه کردید. 🙏 دعاها ...

متوجه حکمت خدا شدم که دیر اومدنم دلیلش چی بوده ، این که از فرشتگان زمینی لایق دعا شدم برام به شدت کافیه هر چی میگذره بیشتر معجزه های خداوند رو میبینم حکمت هاش رو میبینم و شاکر و قدردانم خدا یار و یاور شما باشه 

نه تنها نیاز به عذرخواهی نیست، بلکه این لطف و بزرگواری شماست که اینچنین صمیمانه توجه کردید. 🙏 دعاها ...

سلام و ارادت وقت جنابعالی بخیر ، ببخشید من باز مزاحم شدم پرسیدن چی بفروشن بهتره به نظرتون ؟ غذای خونگی ؟ یا فلافل یا همبرگر ذغالی دست ساز ؟ من خیلی شرمنده م میدونم وقتتون رو هم میگیرم