2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

شما که یه جورایی داخل علوم پزشکی و دانشکده پزشکی هستینظرت راجب رشته پزشکی چیه؟ارزش داره؟

من همسرم رتبه ۹۰ کنکوره تجربیه میبینم به شخصه چه زجری میکشه بدون پول دندون یا دارو خوبه 

من همسرم رتبه ۹۰ کنکوره تجربیه میبینم به شخصه چه زجری میکشه بدون پول دندون یا دارو خوبه

آخه دندونم میگن بايد پول داشته باشی تا بتونی مطب بزنی و اینا

من پارسال سال اول کنکورم بود معماری قبول شدم داشگاه غير دولتی واسه اینکه بتونم باز کنکور بدم

واسه رشته بهتر ولی نمیدونم چی میخوام فعلا میگم پزشکی

دمپایی خرگوشی دلش دریا میخواد،ولی از آب میترسه

آخه دندونم میگن بايد پول داشته باشی تا بتونی مطب بزنی و اینامن پارسال سال اول کنکورم بود معماری قبول ...

چون از پشت بودن میترسم و اینکه یکی رو دیدم که ۵ساله پشت کنکوره واسه همین کامل پشت نموندم بدون هیچ کاری

چون از پشت بودن میترسم و اینکه یکی رو دیدم که ۵ساله پشت کنکوره واسه همین کامل پشت نموندم بدون هیچ کا ...

چند سالتونه؟ 

منو ببین شما 

۴ ساله هوشبری میخونم

می‌خوام بازم بدم

قبلاً هم پشت موندم

کلاس خود ما هوشبری همه سن بالان

پزشکیا رو ببین چین 

از پشت موندن نترس

از نرسیدن به ارزوت بترس

خییییییلی حس بدیه 

چند سالتونه؟ منو ببین شما ۴ ساله هوشبری میخونممی‌خوام بازم بدمقبلاً هم پشت موندمکلاس خود ما هوشبری ه ...

۱۹ سالمه

دانشگاه میرم ولی دولتی نیست دوباره دارم کنکور میدم

ترس من اینه که هدف و آرزوی مشخصی ندارم اصلا نمیدونم چی دوست دارم بعد واسه چیزی که مطمئن نیستم الکی عمر و استعدادم نزارم

یه روز پزشکی دوست دارم یه روز معماری یه روز طراحی و برند داشتن یه روز عکاسی توی بلاتکلیفی بدیم ولی باز میخوام کنکور بدم

۱۹ سالمهدانشگاه میرم ولی دولتی نیست دوباره دارم کنکور میدمترس من اینه که هدف و آرزوی مشخصی ندارم اصل ...

همش میگم نکنه اشتباه باشه این راه از یه طرفم چون ساکن شهر کوچیکی که امکانات خوبی نداره راه بیرون رفتن از این شهرو درس خوندن و دانشگاه قبول شدن توی یه جای دیگه میبینم که برم یه شهر دیگه تا بتونم مستقل شم

نمیدونم این نگرش درسته یا نه

همش میگم نکنه اشتباه باشه این راه از یه طرفم چون ساکن شهر کوچیکی که امکانات خوبی نداره راه بیرون رفت ...

قشنگ بخون و تلاش کن ،به کم قائل نباش از من نصیحت توروخدا

من الان اتاق عمل میرم هرروزش زجره دوست ندارم 

گرچه خیلیا هدفشون هوشبری پرستاری ایناست 

اما به کم راضی نباش 

همش میگم نکنه اشتباه باشه این راه از یه طرفم چون ساکن شهر کوچیکی که امکانات خوبی نداره راه بیرون رفت ...

ببخشیدا ها اینطور میگم شما هم عین خواهر خودم 

از عکاسی و معماری و اینا چیزی در نمیاد 

ادم موفق دارن  این رشته ها نمیگم نداره ولی خیلی کم 

همین راهی که گرقتی درسته 

اما خییییییلی خییییلی سفت و سخت باش .

و ادامه بده 

قشنگ بخون و تلاش کن ،به کم قائل نباش از من نصیحت توروخدامن الان اتاق عمل میرم هرروزش زجره دوست ندارم ...

منم همین ترسو دارم که راهی که میرم بعدش زجر بکشم و نخوام

نمیدونم چجوری علاقمو پیدا کنم

ببخشیدا ها اینطور میگم شما هم عین خواهر خودم از عکاسی و معماری و اینا چیزی در نمیاد ادم موفق دارن ا ...

من هنرو دوست دارم ولی واسه هنر خوندن بااااااااايد سرمایه داشته باشی

بعدها که تونستم درآمد داشته باشم حتما هنر رو تخصصی ادامه میدم 

واسه شروع عکاسی بايد پول دوربین و آموزش داشته باشی

حتی واسه معماری که الان دارم میخونم بايد پول داشته باشم تا ماژیک و راپید و کاغذ بخرم

تازه اکثرا میگن توی دانشگاه خوب یاد نمیدن بايد واسه معماری بری کلاس خارج از دانشگاه و از اینجور چیزا