2777
2789
عنوان

بازم استرس🥲

70 بازدید | 9 پست

خیلی شرمنده زیاد تاپیک مرنم 

هیشکی ندارم کمک  کنه فقط خانمای نی نی سایت هستن 

عید تموم شد بازم مدرسه باز شد. 

از مدرسه خیلی خیلی مترسم چکار کنم اخه دست خودم نیست اصلا. از معلمان از بچه ها از همه هرصدایی برام ازار دهندس  فقط مخام نرم هروقتم کسی مجبورم مکنه  دیوونه وار مرم قرص مخورم یا همش به فکر خودکشیم ی درصد ترس تو دلم ندارم از خودم مترسم کسی هم  درکم نمکنه 

از ی ور عاشق درسم هستم مخام تجربی برم ولی مترسم خانما توروخدا راهنماییم کنین 

شرایط روانشناس رفتن رو داری؟

بله رفتم هم روانشناس هم روانپزشک 

قرص هارو خوردم هیچ تاثیری نذاشتن بلکه بدترم شدم 

روانشناسم  بهم گفت اگه خوب نشی به خاطر افکار خودکشی بستری میشی ولی من اصن ابنو نمخام 

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

بله رفتم هم روانشناس هم روانپزشک قرص هارو خوردم هیچ تاثیری نذاشتن بلکه بدترم شدم روانشناسم بهم گفت ...

رفتار اعضای خانواده ات باهات خوبه؟؟

نَوایی نَوایی نوایییی!همه باوفایند تو گل بی وفایی...🍃☹💙🫂یه دختر که از بچگی تن به انتخابات اشتباه خانواده داده...🥲

از چی میترسی دختر منم چهارم ابتدایی هست همش استزس داره معلم ها که خیلی مهربون شدن مثل قدیم نیستن

دست خودم نیست من کلاس هفتم اینحوری شدم نمدونمدچرا ۳ سال اینحوری بودم امسال هم تعین رشته مکردم خیلی بدتر شدم

اول بیخیال خودکشی

میخای یه مشکلی که یروزی چه حلش بکنی چه نه تموم میشه رو با خودکشی که پایان همه چیزه بدترش بکنی

دوم درک میکنم چقدر ممکنه برای تو ترسناک باشه علتش ترسی که داری یا اضطرابی که داری یا خجالت و ترس از به اندازه بقیه خوب نبودن و مثل بقیه عالی نبودنه بدون که همش و همش مقصر ذهنته و الکی گندش میکنه

بعدم تو قرار نیست بشینی تا ترست از مدرسه رفتن برطرف بشه بعد بری چون هیچوقت هیچوقت این اتفاق نمیفته فقط باید پاشی و غلبه کنی بهش 

با وجود ترس و استرسی که از مدرسه داری بری

دوست پیدا کن توی مدرسه اگه داری بیشتر باهاش وقت بگذرون

سعی کن درساتو عالی بخونی و تلاشت رو به معلما نشون بدی

زیاد با بچه ها مخالفت نکن و سعی کن با همه همکلاسیات خوب باشی دوست نباشی ولی خوب باشی

برو مدرسه بخدا که شیرین ترین دورانه فقط بلد باشی خوب بگذرونیش 

فکر نکن مثل یه تکلیفه فکر کن داری میری سر کار و بهت بابتش حقوق میدن فکر کن کارمند اونجایی

اینجوری راحت تر کنار میای باهاش

Keep swimming🪸🐛کاربری دست چند نفره!من و چند من دیگه بسته به شرایط و احساساتم😁

اول بیخیال خودکشیمیخای یه مشکلی که یروزی چه حلش بکنی چه نه تموم میشه رو با خودکشی که پایان همه چیزه ...

من ی ماه مدرسه نمرفتم.   سعی کردم ی روزبرم معلمام خیلی باهام بدرفتاری کردن 

من درسام همه ۲۰ هستن زرنگ  کلاسم هستم ولی باهمه دوست نیستم

چرا نمیری پیش یه روانشناس تا درست راهنماییت کنه؟؟؟

یه مرکزی هست تو زمینه رفتاری هم فعالیت میکنه و مشاوره بزرگسال هم داره و روانشناسشون هم فرد خیلی با تجربه و پری هست بنظرم خیلی میتونه تو مشکلی که برات پیش اومده کمکت کنه 

مرکز پرورش ذهن فرزام در زمینه مشاوره های رفتاری بزرگسال هم فعالیت داره 

ضرری نداره یه امتحانی بکن شاید تونسته باشم تو حل مشکلت قدمی برداشته باشم

اینم آدرس اینستاگرام مرکز :

parvaresh.zehne.farzam@

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز