2777
2789
عنوان

هِی صی

139 بازدید | 13 پست

دوره ضرب المثل ها خیلی وقته گذشته، میگن ظالم باش و سالم. انگار خدام هوا ظالما و آدما بدو بیشتر داره.

بمولا خسته شدم از بس آدمه لا..شیه خوشبخت دیدم بدتر از این ک ب خودم ظلم کردن و سالمن و توپ هم تکونشون نمیده.

هی با خودم میگم بزار خود..دکشی کنم هیچی نمیشه بعدش فقط راحت میشم و از این دنیا و حیله هاش راحت میشم.

نمیدونم سیا..نوری چیزی یا با همون قرصی ک خانوم ویدا افشار خورد خودمو راحت کنم، دنیا اصلا عادلانه نیست

کسایی که خود کشی می‌کنند اون دنیا خیلی عذاب می‌کشند تو برنامه زندگی پس از زندگی هست

اتفاقا زندگی پس از زندگی هم خیلی میبینم هم ورژن امریکاییشو و هم ورژن ایرانیشو. پلی نمیتونم قانع شم ک خدا وجود داره، مگه میشه خدایی باشه و ببینه ک این بلاها سر ما بیاد ساکت بشینه؟😭

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اتفاقا زندگی پس از زندگی هم خیلی میبینم هم ورژن امریکاییشو و هم ورژن ایرانیشو. پلی نمیتونم قانع شم ک ...

با دیدنش که باید قانع بشی دیدی کسایی که خود کشی می‌کردند چه عذاب‌هایی کشیدند همه ما مشکلاتی داریم شاید امتحانه 

خدایا تنها تو می دانی برمن چه می گذرد 

با دیدنش که باید قانع بشی دیدی کسایی که خود کشی می‌کردند چه عذاب‌هایی کشیدند همه ما مشکلاتی داریم شا ...

مطمئنا امتحانه، ولی ناموسا سخته. تو یکی از تاپیک هام امتحان پیامبرارو نوشتم برو بخون قشنگن.

خدا تو قرآن ی جا گفته ب راستی اگه قرار بود شما انسان زمین عشق و حال کنه اون پیامبران بودن بعدش آدمای معمولی ولی میبینید ک پیامبران سخت ترین امتحانات رو داشتن.

این دنیا همش عذابه، ما ب دنیا اومدیم تا عذاب بکشیم و پاک بشیم برگردیم ب خدا. 

اگه هم دقت کنی همه ی آدما ی جور بدبختی دارن و ب ی روشی تهش میرسن ب خدا بعد میمیرن.

ولی این امتحاناش واقعا سخته برا من.

راستی من فصل ۶ زندگی پس از زندگی رو ندیدم ک امسال پخش شد، میدونی کدوم قسمتش درباره خو..دکشی حرف میزنن برم ببینمش؟

مطمئنا امتحانه، ولی ناموسا سخته. تو یکی از تاپیک هام امتحان پیامبرارو نوشتم برو بخون قشنگن.خدا تو قر ...

اره امتحان خدا سخته سخت وطولانی دقیق نمیدونم سرچ کن زندگی پس از زندگی ۱۴۰۴ قسمت خودکشی.یه آقایی بود خودشو سوزونده بود سرچ کنی برات مياره 

خدایا تنها تو می دانی برمن چه می گذرد 

سلام این حرفا چیه دیدکاهت از خدا در این حده؟

خودکشی نا امیدی ممنوع

دقیق مشکلت چیه بگو

سلام این افکار ماست که ما را غرق میکندو الا زندگی عمق زیادی نداردپس مراقب خودمون باشیم
سلام این حرفا چیه دیدکاهت از خدا در این حده؟خودکشی نا امیدی ممنوعدقیق مشکلت چیه بگو

هی داداش من ۸ ساله میخام خودکشی کنم ن جرئتشو دارم میترسم چیزایی ک میگن راست باشه آخرت و خدایی وجود داشته باشه تباه شم، هم هنوز میگم شاید درست شه.

مامانم با وجود ۵ تا بچه دوس پسر داشت ک تمام پول و پس انداز و همه چیو چن سال پیش جم کردت فرار کردن چن سال پیش.

هی داداش من ۸ ساله میخام خودکشی کنم ن جرئتشو دارم میترسم چیزایی ک میگن راست باشه آخرت و خدایی وجود د ...

چند سالته؟

سلام این افکار ماست که ما را غرق میکندو الا زندگی عمق زیادی نداردپس مراقب خودمون باشیم
28

هر اتفاقی افتاده قرض کن خودتی صفر از صفر شروع کن سخته ولی غیر ممکن نیست 

تلاشت بکن بهتر از اینه که زانو غم بغل بگیری

هر اتفاقی افتاده قرض کن خودتی صفر از صفر شروع کن سخته ولی غیر ممکن نیست تلاشت بکن بهتر از اینه که زا ...

چشم حتما امیدمون ب خداست دیگه، داستان ایوب پیامبرو بخون تو ی تاپیک‌نوشتم. هی داستان پیامبرارو میخونم میگم بزار صبر کنم خدا پاداششو میده.

خدا تو‌قرآن گفته اگه زندگی راحت بود باید برا پیامبرای خودم راحت میگرفتم ولی میبینید ک سخت ترین امتحانارو پیامبرا دادن. تایپک های قبلیمو بخون داستانشونو نوشتم ی ماه پیش

چشم حتما امیدمون ب خداست دیگه، داستان ایوب پیامبرو بخون تو ی تاپیک‌نوشتم. هی داستان پیامبرارو میخونم ...

نه زندگی پر سختی نیست

اگر تصورت اینه پر سختیه مطمین باش زندگیت پر چالش سخت خواهد بود.

میگم تا الان هر چی سرگذشتت بود حاصل باور تصمیمات خودت بود یا کارای دیگران

الان بچه نیسی  قوی شروع کن افکار باورات مثبت کن. منفی نگر منفی بافی نباش. همت کن تلاش کن اقدام پشتکار داشته باش حتما روزای خوبی منتظرته