2777
2789
عنوان

حسادت

54 بازدید | 8 پست

سلام لطفا بگید مشکل از منه یا نامزدم داشتیم از پارک برمیگشتیم که نامزدم نصف راه برگشت همش دست دختر خواهرشو گرفته بود و هرچند پشت و نگاه می‌کرد ببینه منم هستم یا نه بعد من اعصابم خورد شد که چرا دست منو نگرفته حالا زیر بارم نمیره اصلا هرچی بهش توضیح دادم که دست منو چرا نگرفتی نمیفهمه چرا میگم چیکار کنم نه داداش دارم دستشو بگیرم نه یکی که محرم باشه گفتم پس منم دست پسر برادرتو میگیرم ناراح شد دلداری هم بلد نیست بده😒میگه دختر خواهرمو گرفتم محرمه و فلان

کمتر‌ اهمیت بده تا بیشتر عمر کنی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینقد بدم میاد ازین مردایی که محبتشونو خرج بقیه میکنن جز زنشون. اه 

ناراحتیتو هم بگی میگن حسودی. بله اقا ما حسودیم

من هزار بار به شوهرم گفتم قلب قرمز برای عشقه فقط اینقدر برای بچه های خاهرت و برادرت نفرس. اما گوش نمیده. ازون روزی که گفتم تعداد قلبارو بیشتر کرده. قبلنا یکی میفرستاد الان قطاری تو یه اس 7 تا پشت هم ردیف میکنه. دیگه برا منم مهم نیست. با همین چیزای کوچیک دل یه زن میشکنه

چرخ گردون گر دو روزی بر مراد ما نرفت / دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور / هان مشو نومید چون واقف نه ای از سر غیب / باشد اندر پرده بازی های پنهان غم مخور

بالغ بودن جایی که بتونین مسائل مهم زندگی از حاشیه ها تفکیک کنین و کمترین وقت و انرژی رو برای حاشیه ه ...

نامزدمم بالغ نیست تازه ده سال ازم بزرگتره 

کمتر‌ اهمیت بده تا بیشتر عمر کنی