2789
عنوان

ریزش شدید مو

234 بازدید | 18 پست

سلام من حدود شش هفت ماهه ریزش شدید دارم هرچی دکتر رفتم خوب نشدم امپول بیوتین مکمل و  اهن هرچی بگید مصرف کردم اصلا کم نشده ماینوکسیدیلم دارم میزنم شش ماهه ولی هیچی به هیچی تنبلی تخمدان دارم کچل شدم بخدا هیچی نمونده روی سرم الان از حمام اومدم اینقد ریزش کرده

منم مثل تو

سعی کردم با مشکلات زندگیم کنار بیام.بعضیاشون تاوان اشتباهات خودم بود که پذیرفتم و تا جایی که بتونم باهاشون مبارزه میکنم که نبازم.بعضیاشون هم فقط به دست خدا حل میشه و من عاجزم.و مطمئنم روزی خدا دستمو میگیره...خدایا شکرت..هزار مرتبه شکر که جواب سختی ها و رنج هامو به موقع میدی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

دستو که میکشی هر بار ۱۰ ۱۵تا میاد دستم..

سعی کردم با مشکلات زندگیم کنار بیام.بعضیاشون تاوان اشتباهات خودم بود که پذیرفتم و تا جایی که بتونم باهاشون مبارزه میکنم که نبازم.بعضیاشون هم فقط به دست خدا حل میشه و من عاجزم.و مطمئنم روزی خدا دستمو میگیره...خدایا شکرت..هزار مرتبه شکر که جواب سختی ها و رنج هامو به موقع میدی

انگار ریشه نداره

دستو که میکشی هر بار ۱۰ ۱۵تا میاد دستم..

۱۰ ۱۵تا که چیزی نیس من قبل حمام دست کشیدم به موهام شمردم۱۵۰تا بیرون اومد رفتم حمام برگشتم شونه پر مو حدود هزارتا شمردم خسته شدم هیچکس فکرنکنم ریزشش مثل من باشه

همینجوری روغن چکه میکنه از کف سرم همش داره میریزه نشورم که دیگه از چربی و سنگینی هیچی روی سرم نمیمون ...

اول از همه مشکل هورمونی رو حل کنید که تنها مهم ترین عامل ریزش مو همینه ( در آقایون کمبود تستسترون )

( در خانم ها بهم ریختگی هورمون های پروژسترون و استروژن و نامنظم بودن دوران قاعدگی و مناسب نبودن فولیکول ها در چرخه قاعدگی و به سبب اون کیست و یا تنبلی در تخمدان ها )

دوم مقداری رزماری بجوشونید کامل که سرد شد آب زرد رنگش رو بریزید تو ظرف اسپری با چند تا دونه میخک ۲۴ ساعت بزارید یخچال و در روز چندین دفعه اسپری کنید به پوست سر تا چندین هفته باید انجام بدید

برای استفاده از شامپو میتونید با آب رقیق کنید به نسبت ۱ به ۳ که خاصیت اسیدی اون کمتر بشه و بعد استفاده کنید

امام رضا (ع)

اول از همه مشکل هورمونی رو حل کنید که تنها مهم ترین عامل ریزش مو همینه ( در آقایون کمبود تستسترون )( ...

من تنبلی شدید تخمدان دارم وهمیشگی بوده و از نوجوانی باهامه  و تستسترونمم بالاست کف سرم همیشه حرارت داره و داغه میترسم رزماری بدترش کنه؟؟

پس چی بزنیم؟

اول از همه مشکل هورمونی رو حل کنید که تنها مهم ترین عامل ریزش مو همینه ( در آقایون کمبود تستسترون )

( در خانم ها بهم ریختگی هورمون های پروژسترون و استروژن و نامنظم بودن دوران قاعدگی و مناسب نبودن فولیکول ها در چرخه قاعدگی و به سبب اون کیست و یا تنبلی در تخمدان ها )

دوم مقداری رزماری بجوشونید کامل که سرد شد آب زرد رنگش رو بریزید تو ظرف اسپری با چند تا دونه میخک ۲۴ ساعت بزارید یخچال و در روز چندین دفعه اسپری کنید به پوست سر تا چندین هفته باید انجام بدید

برای استفاده از شامپو میتونید با آب رقیق کنید به نسبت ۱ به ۳ که خاصیت اسیدی اون کمتر بشه و بعد استفاده کنید

امام رضا (ع)

من تنبلی شدید تخمدان دارم وهمیشگی بوده و از نوجوانی باهامه و تستسترونمم بالاست کف سرم همیشه حرارت د ...

علت اینه که شما هورمون  مردانه تو بدنتون زیاده و این اصلا خوب نیست لطفا با سبک درست زندگی و غذایی و ورزش کردن مداوم و مصرف دارو این مشکل رو درمان کنید

و احتمالا کم کاری تیروئید هم داشته باشید 

با همین درمان تنبلی تخمدان و تیروئید ریزش موهاتون کاملا برطرف میشه

امام رضا (ع)