2777
2789
عنوان

خونه ی پوکیده

214 بازدید | 14 پست

خانوما خونه ی ما با وجود تمام تلاشهام همیشه پوکیده ایا راهکاری دارین ؟

جواب ابلهان خاموشیست....پس اگه ریپ زدی و جواب ندادم بدون که این مثل در موردت صدق میکنه..

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

هر چی رو مرمیداری زود مرتب بزاری سر جاش..صبها روتختیتو قبل از رفتن ب جایی درست کنی..هر شب گازتو تمیز کنی...هر دو روز ی بار گردگیری و جارو برقی بکشی...دسشویی و حمومتو حداقا تو هفته دوبار بشوری..حتی شده با تاید...

من با اینکه دوقلو دارم همیشه خونم تمیزو مرتبه

خدایا شکر واسه دوقلوهام..🥰🥰
هر چی رو مرمیداری زود مرتب بزاری سر جاش..صبها روتختیتو قبل از رفتن ب جایی درست کنی..هر شب گازتو تمیز ...

خوش به حالت کارای خونه ی من هیچ وقت تموم نمیشه

جواب ابلهان خاموشیست....پس اگه ریپ زدی و جواب ندادم بدون که این مثل در موردت صدق میکنه..

هفته ای یه بار جارو برقی میکشم

هیچوقت نمیذارم به هم بریزه 

کوچترین چیز و برمیدارم سریع میذارم سر جاش

ظرف تو سینک نمیذارم بمونه چون روی هم جمع بشه دیگه سخته شستنش

پسرمم از اول یاد دادم خودش وسایلشو جمع میکنه

هر چیزی وسط باشه زود باید بره سرجاش

همه وسایلا هم جای مشخص دارن چون اگه وسیله ای جاش مشخص باشه دیگه وسط نمیمونه

کمد دیواری های بزرگ و جا دار تو اتاق خوابا زدیم 

خیلی کمک میکنه به جمع و جور بودن خونه

علاوه بر ظاهر خونه تقریبا دو ماهی یکبارم داخل کمد و کشوهاو کابینتا رو مرتب میکنم و اضافیارو میریزم دور

خدایا شکرت

خونه ی ما همیطور 

کاش‌میشد چشامو‌میبستم‌همه‌چی تمیز و مرتب میشد

اتفاقا هم درس بخونین هم کار کنید .قبول دارم سخته ولی بیسوادی بی پولی و نداشتن جایگاه اجتماعی خيلی سخت تره ✔️

بعضی وقتا که انرژی دارم توی دوسه ساعت همه‌چیو تمیز میکنم‌

ولی  الان اصلا حوصله ندارم

اتفاقا هم درس بخونین هم کار کنید .قبول دارم سخته ولی بیسوادی بی پولی و نداشتن جایگاه اجتماعی خيلی سخت تره ✔️

اتاقام مرتبه ولی پسرم همه چی رو میاره وسط هال با پشتی سرسره درست میکنه الانم یه قابلمه وملاقه اورده بود ومثلا  اشپزی میکرد 

توهرتاپیکی غلط املایی ببینم  تذکر میدم  لطفا ناراحت نشین دوستای گلم 😍😍😍😍😍😍
اتاقام مرتبه ولی پسرم همه چی رو میاره وسط هال با پشتی سرسره درست میکنه الانم یه قابلمه وملاقه اورده ...

عزیزم