بی بی چکم منفی شد .دیروز موعدم بود تا الان نشدم. لک بینی دارم کمی خیلی کم.ولی اصلا قرمز یا مثل پریود نیست.
سرمم خیلی درد میکنه.شربت زعفرونم خوردم از دیشب .ولی نشدم.بعید میدونم باردار باشم.اگه بود با یک روز تاخیر باید مثبت میشد تستم.دعا کنید زودتر تکلیفم معلوم شه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یکم صبر کن اینقدر استرسی نباشاگر باشی که دو سه روز دیگه مثبت میشهنباشی هم پریود میشی با این حجم زعفر ...
والا خیلی شربت زعفرونم خوردم اما نشدم.ولی دیگه واقعا ناامیدم.سر بچه اولم دوروز قبل موعد بی بی مثبت شد .اما دیگه انقد بی بی چکم منفی شده ها اصلا دلم نمیخواد دیگه بی بی بزنم
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛