راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
به اونجایی رسیدم که گم کردم خدامو چه بنویسم از این دنیا به دنیا دل نبندید فقط یک آهه ویک دم به فردا دل نبندید.خدای من تو همه این روزها را در سرنوشتم گنجانده بودی تو بهم یاد دادی چگونه زیستن را انسان بودن را تو نشان دادی چیزهای دست نیافتنی را .چیزهایی که بخاطرشان از خودم گذشتم چیزهایی که قلب درد واشک چشم هارا همراه داشت تو بهم خوشبختی هایی پوشالی را نشان دادی تو بهم انسانهایی فقیر سرشار از خوشبختی را نشان دادی تو بهم انسانهایی را نشان دادی که بخاطر خودم فاصله گرفتن فاصله گرفتنشان سرشار از عشق بود اما نمیدیدن تجزیه درونم را در بعضی از آخرین اشعار خود اندوه پنهانی هست که فقط نزدیکان واقعی حس میکنند آنهایی که پیوسته پشتت هستند وتو از دنیا بینیازی.این روزها تولد همون آدمهایی هستند که خدا برای دوست داشتن خلق کرده به قول دوستم خدا وقتی حوصله داشته با سلیقه چهرش رو ترسیم کرده وخصوصیات خوب رو به اون داده تولددت مبارک روشنی دنیا