2789
عنوان

پسرداییم مرد

476 بازدید | 20 پست

سرطان داشت

جوون بود

دوتا بچه داشت

خیلی حالم خرابه

هرچی فکر میکنم آشفته تر میشم

نمی تونم ذهنم رو جمع کنم

بیچاره همسرش

بیچاره مادرش...

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...

خدا بیامرزه 🥺

چه نوع سرطانی؟

وطن عشق من، هموطن جان من، وطن روح من، عز و ایمان من...🕊 I am متاهل💍🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خدا بیامرزه 🥺چه نوع سرطانی؟

کبد

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...
پسرخاله منم چند سال پیش با همین شرایط فوت کردخیلی بد بود 😢

خیلی حالم خرابه

چیکار باید بکنم؟

خدابزرگه.پسرعموی منم زود فوت کرد دو تا بچه کوچیک داشت.الان دختر بزرگش ازدواج کرده .ولی جای پسرعموم خیلی خالیه هنوزم باورمون نشده که نیست.خیلی سخته.مهربون بود💔

ولی زندگی جریان داره ...

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .  من آذربایجان تورکیم💖

خیلی حالم خرابهچیکار باید بکنم؟

دعا کن برای آرامش روحش 

صدقه بده براش

اگه توان مالی دارید خیرات هم خوبه بدین

وطن عشق من، هموطن جان من، وطن روح من، عز و ایمان من...🕊 I am متاهل💍🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠

خدابزرگه.پسرعموی منم زود فوت کرد دو تا بچه کوچیک داشت.الان دختر بزرگش ازدواج کرده .ولی جای پسرعموم خ ...

آره راست میگی

زنداییم خیلی بی قراره

خیلی دوستش داشت