من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
ریزش موت از کمخونیته و تا کمخونی درمان نشه ریزش مو بند نمیاد حتی بهترین شامپوها... هموگلوبینت چنده؟مطمینی سر وقت قرص اهنات رو میخوری؟ یک درمیون اثری نداره
شامپو رو مطمئن نیستم دقیقا چون خیلی چیزا هست که میگفتن خوبه اما نتیجه ندادن! ولی یکی از همکارام میگفت مشتری شون بهش گفته پی آر پی مو خیلی جواب داده براش! چون باید یه مدت استفاده بشه که با اطمینان بشه گفت جوابه. 02126859173
دنبال روشهای واقعی و علمی برای پوست و زیبایی بودم و کلی تحقیق کردم. همهشو تو اینجا جمع کردم: https://liyaarezoo.com/