2777
2789
عنوان

مهمون دارم

404 بازدید | 33 پست

بعد از ناهار مهمون دارم نمیدونم چجوری پذیرایی کنم 😁همه چیم هست آجیل شیرینی میوه تیرامیسو تخمه ی کمکی میکنین مهموناخیلی باکلاسن همه وسایلارو باهم بیارم یا یکم صبر کنم 

اینم بگم چایم همیشه وقتی تو استکان میریزم کف میکنه اونو چیکارش کنم خیلی استرس دارم

چایی رو از قبل دم نده که بمونه و کف کنه

با زعفرون دم کن

اول چایی و شیرینی بیار

بعد نیم ساعت بعدش تخمه و میوه و دسر😍

خانوم بادکنکی‌ام🎈«اگر طرفدار این‌شرایط‌فعلی‌مملکتی‌تو‌تاپیکای‌سیاسی رو من ‌ریپ نزن حوصلت‌ندارم‌کاربریمم ‌دوست دارم»

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیشه همه رو بچینی رومیز؟

فقط یکم بعد از اومدنشون وقتی سلام و احوال پرسی تموم شد  پیشدستی براشون بزاری و چای ‌ و ترامیسو رو بیاری

وطن حتی غمش عشقه..سرود و پرچمش عشقه...ایران من 🇮🇷🇮🇷

همه رو اماده بذار،به نظرم با وسایلی که داری روی میز قشنگ بچین،چایی هم میخوای بریزی توی استکان از فاصله نریز،قوری رو نزدیک لبه استکان ببر بعد بریز،استکانو خوب بو بکش ببین بوی بد نده،و شایدم موقع شستن مایع زیاد میزنی خوب اب کشی نمیشه که کف میکنه

نمیشه همه رو بچینی رومیز؟فقط یکم بعد از اومدنشون وقتی سلام و احوال پرسی تموم شد پیشدستی براشون بزار ...

اخه فک میکنم اینجوریم خیلی بده همه رو باهم بیارم تو بشقابشون جانمیشه و فک میکنن میخوام زود برن 

همه رو اماده بذار،به نظرم با وسایلی که داری روی میز قشنگ بچین،چایی هم میخوای بریزی توی استکان از فاص ...

ازن دیدم میریزم کف میکنه بارها امتحان کردم نمیدونم میرم بازم تمرین کنم الان 😄