2777
2789

نه بابا چیه اینطوری. بگو من دیگه از این نوع زندگی خسته شدم. نمی تونم تو خونه بمونم سرم گیجه احساس بدی دارم. خیلی فشار رومه. منو ببر پیش روانشناس. شبا خواب بد می بینم و...

بعد که برد به روانشناست بگو بهش بگه این نیاز به تنوع فعال داره. شده باید بره یک کاری بکنه و...

فقط اگر جواب داد فقط از این موضوع در زندگیت یکبار بیشتر استفاده نکن.

دوبارش کنی اون افسرده میشه.

نه بابا چیه اینطوری. بگو من دیگه از این نوع زندگی خسته شدم. نمی تونم تو خونه بمونم سرم گیجه احساس بد ...

نه فک نکنم روش تاثیر بزاره اصلا براش مهم نیست فقط خودش مهمه من هر چی بگم عین خیالش نیست یه منطقی داره که آدم اصلا نمیتونه باهاش حرف بزنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه بابا چیه اینطوری. بگو من دیگه از این نوع زندگی خسته شدم. نمی تونم تو خونه بمونم سرم گیجه احساس بد ...

مثلاً اینم میگه راضی نیستی طلاق میدم برو خونه بابات .

منم به هیچ عنوان تحت هیچ شرایطی نمی‌خوام برگردم پیش اونا حداقل این یه ذره بهتره جای امیدی هست ولی خانواده ام تعصبی افراطی آن که میگن زن فقط تو خونه باشه با هیچ مردی روبه رو نشه و حرف نزنه حتی مثلاً پسر عمو و خاله و اینا پیشرفت و درس و کار و شغل که اصلاً به نظرم یه پا طالباننبرای همین هیچوقت نمی‌خوام برگردم

اینم اینا رو می‌دونه که اینطوری رفتار می‌کنه 

مثلاً اینم میگه راضی نیستی طلاق میدم برو خونه بابات .منم به هیچ عنوان تحت هیچ شرایطی نمی‌خوام برگردم ...

برو تو آدرس تلگرام 

negative_emotions_control@

هم دوره هاشون را نگاه کن هم با ادمین هاش مشورت کن.

انسان خیلی ضعیف تر از این حرف هاست.

خوبه سازگاری . ولی اونم باید بتونه تعادل برقرار کنه. برای خودشم بهتره. و بچه تون.