2777
2789
عنوان

الان همه پلنگ شدن

181 بازدید | 17 پست

ما نچرالا به چشم نمیایم

من فیسم خوبه و باور کنید کوچکترین ایرادی ندارم

اما دقت کردم پسرا همیشه پلنگارو ترجیح میدن

چاره چیه دوستان

البته پسرا مهم نیستنا

این اذیت کنندس ک کنار اونا حس بدی میگیری

ینی حس میکنی تو ی چیزیت کمه و اونا خیلی باکالاسن😃

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این که یکی عمل داره و شما به قول خودت نچرالی ملاک برتریت و خوب بودنت نیست شاید بخاطر اخلاقته

من عملی نیستم اما هرچیییی آدم داف و پلنگ و عملی دیدم به حدی اخلاقشون خوب بود که دلم نمیخواست یه لحظه ازشون جدا بشم خیلی مهربون و خونگرمن

تکنسین داروخانه💊                                                         مشاور پوست و مو👩🏻‍⚕                                                         میکاپ آرتیست مبتدی💄

من هیچ عملی نکردم با دختردایی شوهرم همسن هستیم ایشون عمل کردند کلا چهره شون تغییر کرده،حتی پیکرتراشی حتی پروتز سینه و....انجام داده بعد جالبه اونو همه خوشگل وجذاب میدونن ولی ماهایی که به اندازه خودمون زیباهستیم ولی فقط عمل نداریم رو زشت میدونن

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍
من هیچ عملی نکردم با دختردایی شوهرم همسن هستیم ایشون عمل کردند کلا چهره شون تغییر کرده،حتی پیکرتراشی ...

خب دیگه همین

این عملیا نمیذارن ما تو چش بیایم

اگه مث قبل عملش بود طرف باور کن ده هیچ میزدم طرفو

منتها الان حس زشتی دارم🤦‍♀️😑

این که یکی عمل داره و شما به قول خودت نچرالی ملاک برتریت و خوب بودنت نیست شاید بخاطر اخلاقتهمن عملی ...

منم به شدت مهربونم و زود گرم میگیرم

تو شهر خودمون هم خیلیا سمتم اومدن

منتها اینایی که عمل میکنن کلا بیشتر تو چشمن

مثلا من یه نفرو خوشم میومد طرف بم گفت که رفیقتو برام جور کن در صورتی که تمام بدنش عمل بود و این پسره فقط عکسشو دیده بود و خبر از اخلاقش نداشت

اونجا بود ک حس کردم خیلی بی کلاسم برا وون نمیدونم جرا حس بدگرفتم و گفتم کاش میشد منم عمل کنم🤦‍♀️

ولی خب چهرم با عمل قشنگ نمیشه

منم به شدت مهربونم و زود گرم میگیرمتو شهر خودمون هم خیلیا سمتم اومدنمنتها اینایی که عمل میکنن کلا بی ...

ببین قشنگم یه فکت هم هست اینطوریه که مردا خانمی رو که برای رابطه عادی میپسندن برای ازدواج نمیپسندن

یعنی شاید برای دوستی همچین کسی رو بخوان ولی برای ازدواج دست رو بهترییییین دختر میزارن حتی اگه در حد خودشون نباشه

تکنسین داروخانه💊                                                         مشاور پوست و مو👩🏻‍⚕                                                         میکاپ آرتیست مبتدی💄