2777
2789
عنوان

مامانم آدم عجیبیه یا حسوده

215 بازدید | 5 پست

مامان من خیلی آدم عجیبیه جدیدا حس میکنم شاید حسوده ولی در کل میگم مامانا که به بچه ها حسادت نمیکنن! 

من همیشه سعی میکنم آداب معاشرت رو رعایت کنم و خونگرم باشم مثلا خواهرم که زایمان کرده بود رفته بودم ملاقاتش یه هم اتاقی هم دلشت به هم اتاقیشم تبریک گفتم در حد سه تا جمله که قدم نو رسیده مبارک باشه . اسمش رو چی میخواید بزارید؟ و در نهایت گفتم خداحفظش کنه همین . روی رسم ادب و مهربانی چون خودمم بچه کوچیک خیلی دوست دارم اونوقت وقتی اومدیم خونه مامانم با حالت عصبانیت و دعوا میگه چرا مثل فلانی (دخترعمم ) چاپلوسی میکنی و خوشم نمیاد و فلان ! در صورتیکه من قصدم ادب و مهربونی بود چیز بدی هم نگفتم فقط سعی کردم اجتماعی باشم همین . مامانم همیشه اعتماد به نفسمو میگیره .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اهمیت نده کار خودتو بکن ولی الکی بگو باشه

آخه خودش که هیچی به من یاد نداده نوجوان که بودم همش بهم استرس میداد و اعتماد به نفسم رو میگرفت خیلی ساکت و گوشه گیر شده بودم تا اینکه بزرگتر شدم یهو به خودم اومدم و تصمیم گرفتم این گوشه گیری رو کناز بزارم کلی رو خودم کار کردم تا تونستم کمی اعتماد به نفس بگیرم و بتونم تو جمع صحبت کنم و یا خودی نشون بدم که منم به حساب بیام ولی بازم به جای خوشحالی یا تشویق سعی میکنه کوچیکم کنه و اعتماد به نفسمو بگیره

آخه خودش که هیچی به من یاد نداده نوجوان که بودم همش بهم استرس میداد و اعتماد به نفسم رو میگرفت خیلی ...

تو که نمیتونی همیشه به حرفاش گوش بدی که. فقط احترام معمولی بذار و اصلا برات مهم نباشه و کاری که خودت صلاح میدونی درسته انجام بده. چون مامان ها جلوشون کوتاه بیایی خوششون میاد بیشتر اذیت میکنن