2777
2789
عنوان

بچه آوردن

100 بازدید | 8 پست

خدایی وقتی نمی‌تونید بچه ای که به دنیا میارید رو خرجش کنید تا بزرگسالی و ازدواجش چرا بچه میارید پشت سر هم ؟خیلیا رو میبینم حتی همون کودکی بچشون نمیتونن قطره آهن خارجی و شیر خشک و اینا بخرن و با لباس کهنه بچه قبلیا دارن بزرگش میکنن اما بازم بچه میارن 

«ای حضرت چاره ساز ،حسین ،حسین ،حسین » « کار منم راه بنداز ،حسین ،حسین ،حسین »

خوش خیالی

ساده لوحی

کوچک انگاری مشکلات

تو یه کلمه بگم : ناآگاهی

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

فعلا که بیشتر خانواده ها تن به فرزندپروری نمیدن ،اقوام همسرم اکثرا ثروتمند اما نهایت یک الی دو بچه دارن 

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوش خیالیساده لوحیکوچک انگاری مشکلاتتو یه کلمه بگم : ناآگاهی

آفرین

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

اره واقعا‌

سراغ دارم کسی که در فکر بچه چهارم هست هنوز خونه نداره هیچ نداره

من دقت کردم هرکسی از نظر مالی سطح پایینی داره کلی بچه میاره خوب نیارر مسلمون وقتی نمیتونی رفاه اون بچه ها رو تأمین کنی اون طفلکیا چه گناهی کردن

بی تعلق به جهان باش که آزاده روی🕊️🤍.                                                    جانانم دختر زیبای من به یاد داشته باش آنقدر دوستت دارم که به خاطرت‌ با تمام سختی‌های دنیا خواهم جنگیدبه من تکیه کن که تکیه‌گاهت عاشقانه دوستت دارد🫶🏻🫀            مشاور کنکور و دبیرم کمک خواستید در خدمتم😚🤍    
سراغ دارم کسی که در فکر بچه چهارم هست هنوز خونه نداره هیچ نداره

بیشعوری یه عده تمومی نداره

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
بیشعوری یه عده تمومی نداره

اره ، الان خانواده همسر من قرونی کمک نمیکنن واسه ازدواج ما ، بااینکه میدونن چقد دستمون خالیه چندسال عقد نشستیم ، فقط خواستن بچه بیارن بدون فکر به آیندش ، ما ازدواج کنیمم بچه نمیاریم وقتی دستمون به دهنمون نمی‌رسه شرایط خوب فراهم کنیم واسه بچه