2777
2789

زود نیست براش؟ 

من 4 سالگی پسرم خودش گفت که میخواد پوشک در بیارم دیگه در اوردم گفتم تو دستشویی کارتو بکن یکی دو هفته اول سخت بود چون مدام میگفت جیش دارم بعد یه ربع تو دستشویی بودیم تا جیشش بیاد ولی بعد دو هفته دستش اومد خداروشکر الان چهار سال و 6 ماهشه کاملا خودش میگه

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

زود نیست براش؟ من 4 سالگی پسرم خودش گفت که میخواد پوشک در بیارم دیگه در اوردم گفتم تو دستشویی کارتو ...

ب من باشه ک فعلا میگم نه

ولی اطرافیان انقد میگن ک حساسیت پیدا کردم ب حرفشون

چند باری کوبنده جواب دادم ولی باز میگن

ب من باشه ک فعلا میگم نهولی اطرافیان انقد میگن ک حساسیت پیدا کردم ب حرفشونچند باری کوبنده جواب دادم ...

نگیر پس بچه مخصوصا پسر طول میکشه التش کامل بشه بتونه نگهداره وقتی زود اقدام میکنی بچه طفلی هنوز التش کامل نیس هی جیشش میریزه بعد هم اعصاب شما خورد یشه هم بچه رو دعوا میکنی و بدخلقی میکنی بدتر میشه اضطراب میگیره شب ادراری پیدا میکنه به حرف مردم توجه نکن اصلا 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

من دخترم هنوز ۲ سالش نشده اما اطرافیان اصرار دارن یادش بدون پوشک باشه حالا سعی میکنم وقتی بیداره زود به زود ببرم دستشویی اما توی خواب پوشک میکنم و وقتی میرم بیرون خونه 

فاروس:فانوس دریایی😊
نگیر پس بچه مخصوصا پسر طول میکشه التش کامل بشه بتونه نگهداره وقتی زود اقدام میکنی بچه طفلی هنوز التش ...

بله از اینکه نتونه نگه داره و استرس بگیره و شب ادراری .... میترسم

ولی اوووووف از حرف بقیه

نمیدونم از پوشک گرفتن بچه من چه ربطی ب کیفیت زندگی اونا داره

زود نیست براش؟ من 4 سالگی پسرم خودش گفت که میخواد پوشک در بیارم دیگه در اوردم گفتم تو دستشویی کارتو ...

دختر من دوسال نیمشه  هرکی  میبینه میگه ووای هنوز پوشکه

میبرم  دسشویی فقط خودشو میشوره  کاری نمیکنه

بله از اینکه نتونه نگه داره و استرس بگیره و شب ادراری .... میترسمولی اوووووف از حرف بقیهنمیدونم از پ ...

راستی راجع به شورت اموزشی من هنوزم شبا یا میخوایم بریم بیرون پاش میکنم ولی اصلا جیش نمیکنه ها ولی محض احتیاط یه وقت تا بیدار شه بره سمت دستشویی یه قطره اومد شلوارش نجس نشه

همین اطرافیان از بس گفتن من خودم استرس گرفتم

ول کن بقیه رو به خدا دختر فرق داره الت پسر دیر کامل میشه هروقت خودت و بچه از نظر روانی اماده بودی بگیر اون موقع که مدام بچه جیش میکنه و به شب ادراری میفته باز مردم شروع میکنن چرت و پرت گفتن که مادر خوبی نبودی