2777
2789
عنوان

چرا مادر بودن این همه دردناکه😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1480 بازدید | 84 پست
منم خیلی دوس دارم پسرمو ولی دیگه زیادی حساس و نگران نیستم سعی میکنم به خودمم اهنیت بدم دلم نمیخواد س ...

گفتم دختر من مرده بدنیا امد خدا ب هیچ مادری نشون نده دخترم مرده بود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گفتم دختر من مرده بدنیا امد خدا ب هیچ مادری نشون نده دخترم مرده بود

از این اتفاقا زیاد میوفته عزیزم خیلی نوزادا دیدم موقع دنیا اومدن قلبشون ایست کرده 

فقط 4 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ولی من که مجردم حس میکنم نقص بزرگی داره زندگیم که تا الان بچه ندارم و معلوم نیست در آینده بشه یا نشه ...

ولی حتمن نیس بچه رو دنیا بیاری نهایتش ب سر پرستی میشه گرف 

ولی من که مجردم حس میکنم نقص بزرگی داره زندگیم که تا الان بچه ندارم و معلوم نیست در آینده بشه یا نشه ...

عزیزم نداشتنش یه درده داشتنش هزار درده.... لذت مادر شدن غیر قابل وصفه واقعا برای یه زن هیچی شیرین تر ازین نیست ... ولی من خودم مادر سه تا بچم با ۳۱ سال سن واقعا کم آوردم همش استرس نگرانی ... 

میشه برام صلوات بفرستین برای نیت توی دلم.... ممنونم انشالله خیر ببینید 

از این اتفاقا زیاد میوفته عزیزم خیلی نوزادا دیدم موقع دنیا اومدن قلبشون ایست کرده

برا ی مادر ک داره میبینه سخته من 17ساعت درد کشیدم ک اخرش اینجوری بشه ک بشنوم عرضه نداشتی بچه رو زنده دنیا بیاری همیشه بخودم میگم بی عرضه☹️

ولی حتمن نیس بچه رو دنیا بیاری نهایتش ب سر پرستی میشه گرف

میدونم که امکاناتش رو ندارم

اما خودم بدنیا بیارم میشه با اینکه مثل مرگ از ازدواج و زایمان میترسم

خدایا شکرت که منو در مسیر هدفم قرار دادی، درست در زمانی که هیچ رمقی نبود🤍ان شاءالله دندانپزشکی تهران😍

عزیزم نداشتنش یه درده داشتنش هزار درده.... لذت مادر شدن غیر قابل وصفه واقعا برای یه زن هیچی شیرین تر ...

خب همین دیگه،تنها خوشی یک زن مادر شدنه وگرنه شوهر داشتن که بیخودترین کار ممکنه

وای چقدر زود ازدواج کردین،من سی سالمه و مجردم هنوز😁

خدایا شکرت که منو در مسیر هدفم قرار دادی، درست در زمانی که هیچ رمقی نبود🤍ان شاءالله دندانپزشکی تهران😍

نا امید نباش

سی سالمه

حس میکنم زندگی نکردم و دیر شده واسم،حتی کار و تحصیل