2777
2789
عنوان

چرا مادر بودن این همه دردناکه😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1480 بازدید | 84 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دور از جون تو آب افتاده بود ؟ ببخشید واضح نبود

اسی خیال کرده بچه افتاده تو اب

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

میگه کنار آب نشسته بوده ولی اشتباهی فکر کرده تواب افتاده

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

کاملا باهات موافقم

منم یه لحظه ازش غافل شدم نزدیک بود از یه جای بلند پرت بشه 

فقط ناخوداگاه گفتم یا فاطمه زهرا 

نفهمیدم چجوری خودمو رسوندم بهش وگرفتمش

تا دوسه ساعت داشتم گریه میکردم و میلرزیدم هیچ جوره آروم نمیشدم

دوباره بخون

اصلا نمیخونن پیامارو خیلی رومخه اینجا 

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

الان زنده س؟

داره در مورد دختری ک زنده است حرف میزنه خب 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
کاملا باهات موافقممنم یه لحظه ازش غافل شدم نزدیک بود از یه جای بلند پرت بشه فقط ناخوداگاه گفتم یا فا ...

حسمادربودن وقتی ادم باردار میشه ب بچه حس پیدا میکنه

من همیشه میگم آدم سگ باشه مادر نباشه.... شوخی کردما نخورینم

ولی من که مجردم حس میکنم نقص بزرگی داره زندگیم که تا الان بچه ندارم و معلوم نیست در آینده بشه یا نشه🥲

خدایا شکرت که منو در مسیر هدفم قرار دادی، درست در زمانی که هیچ رمقی نبود🤍ان شاءالله دندانپزشکی تهران😍