2777
2789
عنوان

چالش مهریه

117 بازدید | 8 پست

خانوما چالش مهریه رو توی دوران اشنایی چطور حل کنیم؟ چی بگیم؟ چه ادبیاتی به کار ببریم. 

من خودم اگه ببینم طرفم معیار و ملاک هام رو داره ۱۴ تا سکه راضی ام. ولی خونوادم میگن ۱۱۴ تا یا نهایتا ۱۱۰ تا.

چطور کلا حل میشه موضوع مهریه؟ 

با اقاپسر چطور باید مطرحش کرد؟

شما نباید مطرح کنی معمولا تو جلسه خواستگاری میپرسن پدرت میگه مهریه چیزی ک عرفه تو خانواده ما الان۱۱۴تا سکست اونا هم میگن چشم و تمام 

و بنظرم قطعا نظر خانوادت درست تره 

در تاپیک های پزشکی سوالات مشاوره‌ای میتونید منو تگ کنید 📌   موفق باشید 💚

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مسئله اینه تو تنها با آقا پسر روبه‌رو نیستی خانواده‌اش هم هستن. اگه خانواده‌ی پسر خودشون مشتاق باشن که تو عروسشون باشی معمولا راه میان، اما اگه نباشن قطعا مخالفت می‌کنن. اتفاقا ما امروز مجلس خواستگاری بودیم سر همین مهریه به هم خورد. 🙂

توی فامیل ما آخرین عروس مهریش هرچقدرباشه پایین تر از اون نمینویسن من ۱۵ سال قبل مهریم شد ۹۵۰ سکه .یه بار پلیسها به من و نامزدم توی پارک شک کردن و مارو کشوندن یه طرف و کلی سوال وقتی مهریه رو پرسیدن خیلی تعجب کردن که چرا اینقدر مگه چه خبره🤭

الهی یه روز بیاد که همه از ته دل شاد باشیم .🌹
مسئله اینه تو تنها با آقا پسر روبه‌رو نیستی خانواده‌اش هم هستن. اگه خانواده‌ی پسر خودشون مشتاق باشن ...

خیلی بده سر مهریه بهم بخوره... واقعا دوست ندارم اینطوری :((

توی فامیل ما آخرین عروس مهریش هرچقدرباشه پایین تر از اون نمینویسن من ۱۵ سال قبل مهریم شد ۹۵۰ سکه .یه ...

خانواده‌ی ما هم اینجوریه. ما هم تا نزدیک ۹۰۰ تا مهریه داریم. امروز اومده بودن خواستگاری می‌گفتن ۱۴ تا سکه بیشتر مهریه نمی‌کنیم، ما هم گفتیم خوش اومدین. 

خیلی بده سر مهریه بهم بخوره... واقعا دوست ندارم اینطوری :((

تو می‌دونی رسم خانواده‌تون چیه و تقریبا چقدر مهریه می‌کنید. اگه با پسر در ارتباطی باید باهاش مطرح کنی، اونم خانواده‌اش رو راضی کنه.