2777
2789
عنوان

شوهربچه‌سال

236 بازدید | 19 پست

شوهرم 34سال سنشه 

من 33میشم امسال

حس میکنم هرچی سنش میره بالا خرتر میشه 

اخمق ترمیشه 

بچه ساله 

کارای بچگی میکنه

یعنی روزی هزاربار بی دلیل دعواراه میندازه 

ازش خسته ام نمیدونم ب کجا فرارکنم 

یک دختردونیم ساله دارم مدام دعوادرست میکنه 

ازبس باباش مغزشو فاسدکرده

بچه دوماهه هم دارم همش شیرجوش میدمش 

خدایا ازت میخام شوهرم لال بشه صدای عربده های نحسشو‌نشنوم ازدستش روانی شدم الهی خیرنبینه

خدایا ممنون به خاطرهمه چی  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

لال ک نمیشه هر چی بگذره بد تر میشه شما خودت دو تا بچه داشتی سومی حداقل نباید میاوردی ک راحت تر زندگی کنی واقعا الان کارت سخته 

حدالمکان باهاش دهن به دهن نشو نه خودت نه دخترت 

در تاپیک های پزشکی سوالات مشاوره‌ای میتونید منو تگ کنید 📌   موفق باشید 💚
جرا بجای بهترشدن هی اینا بدتر میشن

چون خودخواه و بیشعورن فقط بچه ها اسیر شدن فقط انتخاب های زن ها اشتباه بوده تو ازدواج 

از بس ماتریکس ازدواج سریع رواج داشت الان ۹۰ درصد بخاطر پیر دختر نشدن ازدواج کردن که نتیجش شده مردهای بیشعور و بی تربیت که یه زن قبولش کرده مادراشونم که چنان خودشون میگیرن انگار چی تربیت کردن 

چون خودخواه و بیشعورن فقط بچه ها اسیر شدن فقط انتخاب های زن ها اشتباه بوده تو ازدواج از بس ماتریکس ا ...

الهی مادرشوهرمن که مثل سگ جون بده

خدایا ممنون به خاطرهمه چی  
شوهر پخته و عاقل گلی از گلهای بهشته که متاسفانه گیر هرکسی نمیاد انگشت شمارن

اصلا نیست میدونی چرا چون مادر عاقل و بالغ و پدر دانا نیست که همچین پسری تربیت کنه 

همه از قدیم تا الان با کلی بیماری روحی روانی بچه های داغون  با ذهن های خراب بزرگ کردن که نتیجش شده این و حالا اینده با همین بیشعورا بچه های ترومایی

چون خودخواه و بیشعورن فقط بچه ها اسیر شدن فقط انتخاب های زن ها اشتباه بوده تو ازدواج از بس ماتریکس ا ...

نود درصد مادر و پدر هم مقصرن،،، من همسرم خودش باشه خووبه

از ذولین روز عید که بعد دوسال خانواشو تو تایم ۲٠دقیقه  و بعد دوندن خونه ما تایم ۱ساعته دیدم، به قدری حالم بد و انرژی بد دارم با حرفای مادرش، الانم نشیتم ریز ریز گریه، هی مرور میکنم هی گریه

پـروردگــارا !بر دلم آرامشی فرو ریز،کـه هـر آنچه مرابه درد می آورد را نادیده بگیرم 🤍
اصلا نیست میدونی چرا چون مادر عاقل و بالغ و پدر دانا نیست که همچین پسری تربیت کنه همه از قدیم تا الا ...

واقعا درست میگی معدود افرادی هستن که بچه خوب و عاقل تربیت میکنن. مال من که پدر مادرش فکر میکنن شاهکار تحویل جامعه دادن فقط بلدن مهندس مهندس پشت سرش راه بندازن حالم به هم میخوره از تعریف های بی جاشون از بچه هاشون 

نود درصد مادر و پدر هم مقصرن،،، من همسرم خودش باشه خووبهاز ذولین روز عید که بعد دوسال خانواشو تو تای ...

کلا خانوادشون مقصرن دیگه این شده نتیجه بچه هاشون یه مش عصبی دهن بین بچه ننه بددهن و عربده کش