2777
2789
منم سعی کزدم نشدهمه رو یکی یکی امتحان کردم اون نبودن

من خیلی وقته دارم تمرین میکنم 

یکم تونستم کم کنم با یاد آوری بدی هاش،بیرون نرفتن و حذف همه چی اینجوری یکم تونستم خیلی دارم خودمو اذیت میکنم...

بعدشم یه چیز بگم با کسی نرو تو رابطه این باعث میشه هم تو حق طرف ظلم کنی هم خودت چون فعلا تو کف اونی و باعث میشه با حرفای طرف و دیدنش و...فقط به اون فکر کنی اونو باهاش مقایسه کنی و دلتنگ تر بشی 

سینگل بمونی خیلی بهتره من با هیچکس حرف نمیزنم

🤍💍

من خیلی وقته دارم تمرین میکنم یکم تونستم کم کنم با یاد آوری بدی هاش،بیرون نرفتن و حذف همه چی اینجوری ...

هعییی

فک. میکردم میتونم مثلش پیدا کنم نشد که نشد

- قانونِ نانوشته‌ :  تو دلِ کسایی رو می‌شکونی ك برات مهم نیستن ، اما تقاصش رو سرِ کسی پس میدی ك خیلی برات مهمه‌ .                                                                        من که ازت گذشتم خدا ازت نگذره :))                                   کسی ام که از تظاهر کردن بدش میاد و تصمیم گرفتم هرچیم که شد اگه هم رفتارم باعث شکستن دل کسی میشه بازم همون رفتارو بکنم و خود واقعیم باشم بزار اصلا دلشون بشکنه به من چه بزار برن بمیرن از این به بعد هروقت شرایطش پیش بیاد دلشونو هم میشکنم تا دیگ فک نکنن بازم کسی که میاد جلو و خورد میشه منم 😏                                           به قول یکی واس خودم ارزش قائل میشم راحت رو ادما خط میزنم مهم نیس بهم بگن سادیسمی یا چی من کار خودمو میکنم دیگ دلم شکستع نیست زخمام هم همش خوب شدن🙃✨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من..کاش دعا نویس خوب بشناسیم و بگیریم🫠بچها دعانویس خوب میشناسین ؟؟من تاحالا نگرفتم ولی میبینم که هم ...

من که ترجیح میدم سمت اینا نرم عشقی که اینجوری بیاد ارزششو نداره

🤍💍

نه عزیزم پیدا نمیشه:))بنظرم با هیچکس نباشی بهتره

ذاتا با هیچکس نیستم تو عمق نرفتم

و جای خالیشو ترجیح میدم به بقیه

تا الان بقیه اومدن سمتم و پیشنهاد دادن و واقعی هم دوسم دارن حتی قبل اون هم دوسم داشتن منتظر بودن جدا شیم بیان جلو ولی اخرش زدم رو حسشون میدونن هنوز دوسش دارم اونو

- قانونِ نانوشته‌ :  تو دلِ کسایی رو می‌شکونی ك برات مهم نیستن ، اما تقاصش رو سرِ کسی پس میدی ك خیلی برات مهمه‌ .                                                                        من که ازت گذشتم خدا ازت نگذره :))                                   کسی ام که از تظاهر کردن بدش میاد و تصمیم گرفتم هرچیم که شد اگه هم رفتارم باعث شکستن دل کسی میشه بازم همون رفتارو بکنم و خود واقعیم باشم بزار اصلا دلشون بشکنه به من چه بزار برن بمیرن از این به بعد هروقت شرایطش پیش بیاد دلشونو هم میشکنم تا دیگ فک نکنن بازم کسی که میاد جلو و خورد میشه منم 😏                                           به قول یکی واس خودم ارزش قائل میشم راحت رو ادما خط میزنم مهم نیس بهم بگن سادیسمی یا چی من کار خودمو میکنم دیگ دلم شکستع نیست زخمام هم همش خوب شدن🙃✨

یکیو خیلی دوس دارم ک قبلا عاشق ی نفر دیگه بوده الان میگه عاشق منه دوسم داره ولی هعی فک میکنم نکنه دل ...

بازم خوش باحالت اون میگه من دوستت دارم ‌. مال من حتی جواب سلامم هم نمیده .

نه شک نکن دلش پیش اون نیس .

ذاتا با هیچکس نیستم تو عمق نرفتمو جای خالیشو ترجیح میدم به بقیهتا الان بقیه اومدن سمتم و پیشنهاد داد ...

آفرین کار خوبی کردی خودتو اذیت نکن 

احتمالا کار همینا نیست جدا شدید؟

🤍💍