2777
2789

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

عزیزم احتمالا فرزاد زندس 

اشکان بعد نه ماه از کما در اومد 

نگار فلج شده 

حمید و شاهین هم مردن 

هانیه همون موقع با خواهرش رفته دبی که بره کانادا دیگه چی شده بعدش معلوم نیست

آره.همه اکیپ مردن.اشکان هم ۹ماه تو کما بود تازه اومده داره یکی یکی دنبالشون میگرده

جدی من فکرکردم نیومده این هفته

میشه برام صلوات بفرستین برای نیت توی دلم.... ممنونم انشالله خیر ببینید 

عزیزم احتمالا فرزاد زندس اشکان بعد نه ماه از کما در اومد نگار فلج شده حمید و شاهین هم مردن هانیه همو ...

چرا تو این سریال هیچ ردی از پلیس نبود بنظرت چرا؟نگفتن چرا شما افتادید تو چاه؟

خدا همین جاست؛ نیازی به سفر نیست... 🥲خدا همان گنجشکی است که صبح برای تو می خواند ... 🌟خدا در دستان مردی است  که نابینایی را از خیابان رد می کند... 💫خدا در اتومببل پسری است که مادر پیرش را هر هفته برای درمان به بیمارستان می برد...💫🌟  خدا در جمله«عجب شانسی آوردم»است.... 🌟💫 خدا خیلی وقت است که آمده نزدیک من و تو.. (خدا همین حوالیست)...🥲🙃🌟🌟🌟
استرس نگیر.من با بچه ۲سالم نشستم دیدم.نصف جان سخت دیدم نصف برنامه کودک.اینه ک جریان رو درست نمیدونم.

من اینقدر درگیر این سریال شدم کلا فکرم مشغولشه

خدا همین جاست؛ نیازی به سفر نیست... 🥲خدا همان گنجشکی است که صبح برای تو می خواند ... 🌟خدا در دستان مردی است  که نابینایی را از خیابان رد می کند... 💫خدا در اتومببل پسری است که مادر پیرش را هر هفته برای درمان به بیمارستان می برد...💫🌟  خدا در جمله«عجب شانسی آوردم»است.... 🌟💫 خدا خیلی وقت است که آمده نزدیک من و تو.. (خدا همین حوالیست)...🥲🙃🌟🌟🌟
چرا تو این سریال هیچ ردی از پلیس نبود بنظرت چرا؟نگفتن چرا شما افتادید تو چاه؟

اینام باگ سریال هست عزیزم خیلی جاها با منطق جور در نمیاد 

حتی پیدا شدنشون به این صورت هم از تو چاه غیر عادی بود

اینام باگ سریال هست عزیزم خیلی جاها با منطق جور در نمیاد حتی پیدا شدنشون به این صورت هم از تو چاه غی ...

کاش همش توهم و خواب باشه

2827
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز