2777
2789
عنوان

نامزد سابقم

226 بازدید | 14 پست

من سر اینکه فهمیدم قبلا با یکی صیغه کرده باهاش تموم کردم. دختره رو میشناختم فکر میکردم فقط خاطر خواهش بوده. نمیدونستم محرمانه صیغه خوندن و رابطه داشتن. وقتی فهمیدم و حالم بد بود. سعی میکردم تا تصمیم قطعی نگرفتم خیلی ناراحتیمو بروز ندم. 

تو همون روزا من از زیر زبون نامزدم می‌کشیدم بیرون. اون احمق هم مینشست با جزئیات رابطه شونو برای من تعریف میکرد. 

حالم بهم میخورد. حتی یه جاهایی حس میکردم انگار داره با اشتیاق تعریف میکنه. مرتیکه روانی. دختره انگشت کوچیکه منم نبود. حتی میدونم نامزدم به خاطر من اونو ول کرد و دیگه علاقه ای هم بهش نداشت. ولی اینجوری این تعریف میکرد گاهی فکر میکنم نکنه هنوز خیلی حس خوبی به اون قضایا داره و دلش تو‌همون دورانه؟؟

دیگ این سوال برات چ اهمیتی داره وقتی نامزد سابقته؟!

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

آخه این بحث به کنار چقدر نامرده دختری که صیغه کرده ول کرده و اومده سراغ شما چقدر راحت آدمارو عوض میک ...

کسی ک با یه زن دیگه اینکارو کرده با ما ها هم میکنه بخدا چون این ادم تعهد بلد نیست

عزیزم شوهرمنم همکارمه از همه رابطه هاشم خبر دارم ولی الان جونشم برام میده

اینکه شما از رابطه هاش خبر داشته باشی خیلی حس متفاوتی داره تا اینکه سوهرتون بیاد خودش با جزئیات براتون تعریف کنه و یه جوری که حس کنین چقدرم با استیاق داره تعریف میکنه😵‍💫

کسی ک با یه زن دیگه اینکارو کرده با ما ها هم میکنه بخدا چون این ادم تعهد بلد نیست

حرفتو زیاد قبپل ندارم. الان ازدواج کرده خیلی هم متعهده. اون موقع سنش کم بود خیلی چیزا نمیفهمید 

نینی سایت تو دیته بندی سوالات یه قسمت داره به اسم درد و دل

داری خودتو از داخل میخوری با این فکرا

هرچقدر بیشتر ب آدمی م از زندگیت انداختیش بیرون فکر کنی،بیشتر دلتنگش میشی و بدیاش ب چشمت نمیاد

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
حرفتو زیاد قبپل ندارم. الان ازدواج کرده خیلی هم متعهده. اون موقع سنش کم بود خیلی چیزا نمیفهمید

نمیدونم برای من ک اینجور بود هم دست بزن داشت هم خائن بعدها جدا شدیم رفت دختر عموشو گرفت انقد اذیتش کرد دختررو و انقد خیانت کرد و الانم جدا شدن 

خدا کنه ک برای شما نباشه .در کل مرد رو از برخورد با نامزد سابق یا دوست دخترش  میشه شناخت  بنظر من چون وقتی برای اونا خودخواهی کرده مسلما ادم خودخواهیه تو زندگی و زن بچه خودشم.