2777
2789
عنوان

حق طلاق 🔴

155 بازدید | 7 پست

تا حالا برای کسی پیش اومده یا شنیدید کسی تونسته باشه از حق طلاقی که توی سند ازدواج نوشته میشه استفاده کنه؟! 

حق طلاق من فقط توی سند ازدواجم ثبت شده توی دفتر خونه ثبت نشده 

یه وکیلی می‌گفت مشکلی نداره و قابل اجراست 

تا حالا همچین موردی دیدید؟

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉. اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

توی شرایط ضمن عقدتون اگر وکالت طلاق ثبت شده میتونید یه وکیل بگیرید اقدام به ثبت دادخواست طلاق کنید

دوستان بنده مسلمان نیستم، اگر بخوام نذر کنم به خواستم برسم برای سگ های بومی غذا میبرم دعاشون پشت زندگیمه♥️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آره تا جایی که اطلاع دارم میشه از حق طلاق استفاده کرد ولی بیشتر آقایون این حق رو نمیدن 🤷‍♀️

میگن تا وقتی جداگانه توی دفتر اسناد رسمی ثبت نشه اعتبار نداره 

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉. اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

توی شرایط ضمن عقدتون اگر وکالت طلاق ثبت شده میتونید یه وکیل بگیرید اقدام به ثبت دادخواست طلاق کنید

مطمئنید؟ شما خودتون وکیلید؟

؟؟؟!

مطمئنید؟ شما خودتون وکیلید؟

بله عزیزم تو سند یا همون دفترچه ازدواج اگر توی قسمت شروط ضمن عقد وکالت طلاق قید شده باشه ینی خانم حق داره که هرموقع بخواد وکیل بکیره و جدا شه هرچیزی توی شروط ضمن عقد نوشته شده باشه لازم الاجراست فرقی با ثبت وکالت طلاق تو دفترخونه نداره

دوستان بنده مسلمان نیستم، اگر بخوام نذر کنم به خواستم برسم برای سگ های بومی غذا میبرم دعاشون پشت زندگیمه♥️